BENJAMÍ 'B' 8 - 3 Cabrera

18.10.2010 13:19

El Benjamí B va aconseguir una victòria contundent davant el Cabrera, al vènce’ls per 8 a 3.

Molt bon partit dels jugadors del Benjamí B. Amb un resultat final de 8-3, el partit podríem dir que el fet d'avançar-se al marcador i distanciar-se amb el 4-0 inicial va ser clau per guanyar el partit amb certa comoditat. Tant va ser aquesta comoditat que en el segon i tercer quart es va baixar una mica el ritme i van arribar els tres gols seguits del Cabrera de Mar. Com deiem els 4 gols inicials van ser claus perquè aquests van fer que el Vilassar, tot i els 3 gols del Cabrera, encara tingués temps per reaccionar estant al davant en el marcador. Aquesta reacció va arribar a l'últim quart, on el Vilassar va tornar a despertar i amb unes grans jugades i accions combinatives es va sentenciar el partit