CEVILASSAR 3-2 UE VILASSAR DE MAR B

13.03.2017 15:11

DERBI VERD I BLANC!

  • El Primer Equip aconseguia remuntar davant dels mariners per acabar imposant-se per un ajustat 3-2
  • Els visitants van dominar molts trams però els nostres van completar un gran partit
  • Un gol de Dani en els darrers instants va decantar un vibrant derbi

 

Després de dues derrotes consecutives (Singuerlín i Pla d’en Boet), el Primer Equip tenia un clar objectiu aquest passat cap diumenge: imposar-se en el derbi i agafar confiança per encarar el decisiu tram final de temporada. I els d’Esteban Molina ho van aconseguir, van emportar-se el triomf en un partit on els visitants van fer mèrits per puntuar però on els nostres van estar a un gran nivell (tant defensant com aprofitant les ocasions en atac).

 

Gol mariner, reacció verd i blanca

Sobre el terreny de joc saltaven a la gespa dos equips amb similar ADN: dos conjunts amb perfil d’equip tocador, d’equip que cuida la pilota. I el cert és que cap dels dos va renunciar al seu estil, malgrat en alguns trams del matx la forta pressió sobre la sortida de pilota va obligar a jugar en llarg tant a verd i blancs com a mariners.

La igualtat del primer temps es trencaria en una acció força desafortunada pels nostres: un refús acabaria provocant un contraatac letal dels visitants. Els mariners enviaven l’esfèrica al fons de la xarxa i inauguraven el marcador en un tram de partit on s’estaven sentint força còmodes (0-1).

Abans d’aquest gol els visitants ja havien avisat amb algunes aproximacions perilloses que havien acabat sense premi gràcies a les bones intervencions tant de la defensa com de Quim sota pals.

Aquest gol, lluny d’afectar negativament als nostres, va aportar energia als d’Esteban Molina i va despistar al filial blanc i vermell. I és que la UEVilassar de Mar acabaria signant un tram final de la primera part bastant fluix. En aquests minuts Lluís marcaria un golàs de vaselina (1-1) i Alberto, molt murri, aconseguiria capgirar el marcador al aprofitar una badada del porter visitant (2-1).

 

Represa amb guió semblant

La segona meitat començava amb un Vilassar de Mar que dominaria amb més claredat que al primer temps. Un domini que tindria premi en forma de gol: una acció combinativa acabava amb el 2-2.

Els mariners seguirien copant gran part del domini de l’esfèrica però els nostres no els concedirien gaires aproximacions de perill. Amb una defensa plagada de baixes (van jugar com a defenses i a un gran nivell migcampistes com Esteve o Lluís) els nostres van saber aguantar perfectament i aquesta seguretat defensiva acabaria portant a tenir opcions de triomf.  

Després de forces aproximacions en atac, al final seria Dani l’encarregat de marcar el definitiu 3-2: aprofitant una pilota solta a la frontal de l’àrea i enviant l’esfèrica a prop del pal. 

 

Els darrers instants de partit van ser ben diferents al que s’havia vist sobre la gespa. Molta precipitació i força nervis en tots dos equips i en especial en una UE Vilassar de Mar que veia com se li escapava la oportunitat de treure punts a Vallmorena. Al final el marcador ja no es mouria i els d’Esteban Molina sumaven 3 punts importantíssims abans de tornar a disputar un nou derbi: aquest dimarts, a casa, i en front del Cabrils (21:15h).

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode