• El conjunt verd i blanc només va patir al tram inicial de l’encontre
  • El Granollers es va avançar dues vegades en el marcador
  • Els gols del CEV obra de Rodri i Toni Martín
  • Debut de dos importants jugadors: Joan Molina i Finidi

David Casany - Aquest Vilassar té bona pinta. I ahir es va poder tornar comprovar: amb un CEV que sap a què juga i que ofereix un joc que ens deixa sempre amb possibilitats de puntuar. Ahir davant el Granollers només els trams inicials de les dues parts ens van impedir emportar-nos els tres punts que podrien haver estat del tot merescuts. Primer quart d’hora fluix i amb ocasions de perill per uns vallesans que es posarien per davant en el marcador tant a l’inici del matx com a al començament de la represa. Entremig de tot plegat: la reacció d’un Vilassar que es mostraria molt segur, compacte i perillós a la contra. Rodri feia el gol de l’empat (1-1) abans del descans i Toni Martín tornava a posar la igualada al tram final (2-2). Pel camí, molta seguretat en defensa i moltíssimes ocasions desaprofitades en atac.

Un tram inicial perillós

Adormits. Excessivament adormits. Així és com van sortir al terreny de joc els de Pedro Quijada. Durant els primers minuts s’estava veient a un CEV molt diferent al de San Cristóbal. Al davant un Granollers que s’ha construït en base a uns jugadors que haurien de portar als granollerins a la zona alta de la taula. El contrast entre la qualitat dels visitants i el mal inici dels nostres va propiciar accions de perill pel Granollers. Una d’aquestes arribades, precisament, acabaria suposant el primer gol de l’encontre (0-1).

Un gol que va fer reaccionar als nostres i que va empènyer a veure un Vilassar molt diferent al dels instants inicials del partit. A partir del gol els verd i blancs entrarien de ple en l’encontre i passarien a dominar la situació. El Granollers volia la pilota però quan arribava a camp contrari veia com morien totes les seves accions ofensives. Gran treball defensiu dels de Pedro Quijada a partir de llavors. Sense concessions i robant l’esfèrica per sortir amb rapidesa i constantment al contraatac.

En una d’aquestes Xavi Torrent li donava vida a una transició molt ràpida que acabava als peus d’un Rodri que definia perfectament buscant el pal llarg (1-1). Abans d’arribar al descans era important, almenys, estar amb la igualada en el marcador; però el cert és que també es van tenir algunes aproximacions més però cap d’elles acabaria en gol.

Error i setge verd i blanc

Les sensacions al marxar al descans i només iniciar el segon temps eren bones, ben bones. Però les sensacions a vegades no ho són tot. El domini territorial i de la situació en sí era verd i blanc però el qui tornava a donar un cop sobre la taula el Granollers: errada en sortida de pilota dels nostres i els visitants no perdonaven i es tornaven a posar per davant en el marcador (1-2).

Autèntica gerra d’aigua freda pel conjunt de Pedro Quijada, donat que s’estava veient a un Vilassar que no semblava pas que anés a encaixar aquest matiner gol a la represa. Però el cert és que amb el pas dels minuts se seguiria assentant aquest domini local i es gaudirien, com ja havia succeït al primer temps, de clares ocasions de gol.

A aquesta segona meitat els nostres clarament havien saltat al terreny de joc amb la clara intenció d’anar a pel Granollers i això es va poder veure en les línies dels nostres: molt més avançades que no pas al primer temps. Malagrat el segon gol visitant els verd i blancs seguirien insistint i al mateix temps seguirien reduint la versió atacant dels granollerins. Xavi Torrent, com ja va passar a Terrassa, seguia donant joc a l’equip i a partir d’aquest “insistir” anirien arribant accions de perill: Rodri tindria dues ocasions molt clares però cap d’elles acabaria en gol.

La intenció atacant i valenta del CEV es va seguir observant gràcies a les substitucions realitzades: entrarien al terreny de joc Juan Molina, Finidi i Yerlín: tots tres es sumaven a Rodri i el Vilassar acabaria jugant el tram final del segon temps amb fins a 4 davanters.  Dada curiosa d'aquests canvis: es tractava del doble debut de Joan Molina i Finidi en partit de lliga amb el CEV. Una insistència que acabaria tenint premi de la manera menys esperada: Toni Martín xutava de lluny i un defensa tocava l’esfèrica i despistava al porter visitant (2-2). Gol de l’empat estrany però sí que gol de l’empat molt merescut.

Una de les imatges del partit, precisament, la tindríem en aquest gol: quan Juan Molina recollia l’esfèrica del fons de la xarxa i se l’emportava fins al mig del camp per no perdre temps. I el cert és que intuïció i visió futbolística no li en falta pas: es veia clarament com la superioritat vilassarenca podria arribar a tenir alguna aproximació de perill en els darrers instants de partit.  I és que poques vegades, potser a San Cristóbal, havíem vist a aquest CEV tant valent i tant llençat a l’atac com ho va estar aquest passat diumenge.

Al final, però, repartiment de punts entre CEVILASSAR i EC GRANOLLERS. Un partit en què els nostres possiblement mereixen molt més però sí que és cert que va ser un partit en què es va aconseguir, al cap i a la fi, puntuar davant un rival complicat i fer-ho gràcies a dues remuntades. La imatge de l’equip i les bones sensacions: van increscendo.

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS

PROPER PARTIT >  UE Vic - CEVILASSAR (Mpal de Vic, diumenge 27 d'octubre a les 17'15h)