20.02.2017 22:52

FRENATS

• El Primer Equip queia (1-2) davant un dur i efectiu Singuerlín
  • Els visitants ja guanyaven 0-2 al descans. A la represa fallàvem un penal i marcàvem l'1-2 al descompte

La ratxa no ha pogut continuar. Després de dues jornades consecutives guanyant, els d'Esteban Molina no van poder sumar en el seu compromís davant del Singuerlín. Els colomencs van aconseguir frenar als nostres gràcies a un partit tant dur com seriós. Els visitants van patir en els primers instants del partit, tram on els nostres van aconseguir posar contra les cordes al Singuerlín a través d'un bon control de pilota i accions molt verticals que podrien haver acabat en gol. La mala punteria, però evitaria que els nostres s'avancessin en el marcador.

En canvi els visitants sí que aconseguirien inaugurar l'electrònic al aprofitar una greu badada defensiva en sortida de pilota. A la mitja punta els colomencs robaven l'esferèrica per acabar fent-la arribar a l'interior de l'àrea, on al segon pal acabarien definint per fer el primer del partit.

Abans del descans qualsevol de tots dos equips podria haver marcat però el ritme dels visitants (més intensos i a vegades massa durs i sense càstig) acabaria donant excessiu premi al Singuerlín abans de marxar als vestuaris: en un refús, i gairebé sense angle i en possible fora de joc previ, un jugador colomenc aconseguia enviar la pilota al fons de la xarxa.

Així s'arribava al descans: amb el 0-2 en contra i tenint al davant a un Singuerlín molt dur i poc amonestat. En aquestes circumstàncies, i sense generar gairebé perill en els darrers instants de la primera part, els verd i blancs marxaven amb el cap cot als vestidors.

La segona part seria una altra història. Amb un nivell de intensitat força més igualat el partit agafaria un caire extra-futbolístic que en cap moment seria ben gestionat pel col·legiat del partit. Entremig d'aquestes anades i vingudes els nostres gaudirien de ocasions suficients com per aconseguir la igualada en el marcador. D'entre les ocasions, un penal que errava Peke o una acció molt clara per Lara.

En els darrers instants els colomencs podrien haver marcat el 0-3 però serien els d'Esteban Molina els qui acabarien marcant gol: gràcies a una bona definició d'Óscar Pla (juvenil) davant la sortida del porter.

El gol arribava en temps de descompte. Els nostres van tenir una aproximació més però la defensa del Singuerlín aconseguia allunyar el perill per acabar emportant-se els tres punts de Vallmorena.