24.10.2016 08:54

SUPEREN A L’ARENYS

I ES FAN FORTS A VALLMORENA!

• El Primer Equip guanyava 3-1 a l’Arenys de Mar i aconseguia la seva tercera victòria consecutiva com a local
  • Peke i Óscar posaven el 2-0 gràcies a un gran inici de partit dels verd i blancs. L’Arenys reaccionaria abans del descans (2-1) però novament Peke (de penal) posaría el 3-1 definitiu

Els d’Esteban Molina comencen a acostumar-se a sumar de tres en tres com a locals: i és que Vallmorena està sent l’escenari de victòries en les darreres jornades. Després de caure en el debut com a locals (davant la Llàntia), els nostres han aconseguit sumar els tres punts en totes les jornades disputades a casa: Pineda, Pla d’en Boet i ara Arenys de Mar. Tres victories a Vallmorena que fan que el Primer Equip agafi aire i se situï a la zona mitja d’una taula classificatòria molt igualada: estem 11ens però a només 2 punts del 3r classificat (Molinos) i a 4 punts de la plaça de promoció d’ascens (Young Talent).

Un inici excel·lent relaxa l’equip

Grans sensacions. Això era el que desprenia el Primer Equip durant l’inici d’un partit que ja es preia com a força complicat. Els d’Esteban Molina van saltar al terreny de joc amb la idea de portar el pes del joc: intentant combinar des del darrera i arribant a tres quarts de camp amb opcions de generar perill.  En aquest tram inicial també es veuria una forta pressió dels nostres sobre el rival: la qual cosa implicaria veure molt poca continuïtat en el joc dels visitants.

Un inici que gairebé es podria catalogar de “perfecte” gràcies als dos gols verd i blancs que deixarien força tocat a l’Arenys. Saul Lara arribava a tres quarts de camp i al lateral de l’àrea aconseguia fer arribar l’esfèrica a Peke, aquest no s’ho pensava i xutava ras per superar al porter visitant (1-0).

Poc després, les bones sensacions es confirmaven amb el gol d’Óscar: novament per banda dreta, amb una centrada de Dani i una gran voleia de Óscar al segon pal (2-0, res a fer pel porter).

Amb el pas dels minuts, però, el domini i la presència verd i blanca a camp contrari aniria aigualint-se. L’Arenys aprofitaria que els nostres no sentenciaven (ho podrien haver fet) i aconseguia posar-se novament dins al partit amb un gol per banda dreta (2-1).

De fet l’Arenys podria haver empatat abans del descans però el seu gol era anul·lat per un discutit fora de joc.

Peke decanta la balança

A la segona part es veuria un Arenys igual o més intens que al del primer temps. Evidentment els visitants es veien amb opcions de sumar després d’haver retallat distàncies en el marcador abans del descans. Però el cert és que el conjunt arenyenc gairebé no va inquietar seriosament la porteria defensada per Nico.

En canvi, els d’Esteban Molina (sense tenir el control total del matx) sí que tindrien algunes ocasions més clares per marxar novament en el marcador: Peke en va tenir un parell, Lara també, Xavi Cusidó i fins i tot també Xavi Petit en un servei de cantonada. Però només Peke seria capaç de tornar a foradar la porteria visitant: ho faria de penal, un penal claríssim que acabaria transformant amb molta calma (3-1).

A partir d’aquí l’Arenys, amb més cor que idees, intentaria reduir distàncies però no ho aconseguirà. El tram final estaria marcat per forces bronques i faltes.