CE VILASSAR 3-0 CF PALAUTORDERA (Pretemporada)

14.08.2016 18:18

L'ERA "ESTEBAN MOLINA" 

COMENÇA AMB UNA CLARA VICTÒRIA!

  • El Primer Equip s’estrenava en pretemporada superant al CF Palautordera (3-0)
  • Els gols van ser obra de Marc Ariza (doblet) i Dani Rodríguez
  • Esteban Molina no va poder comptar amb tota plantilla però ja va poder començar a donar forma a les seves idees de joc

 

La pretemporada ha començat amb bon peu, amb un triomf clar davant un altre conjunt de #3cat, el Palautordera. Els visitants van mostrar-se força sòlids en defensa però el cert és que al llarg del partit els d’Esteban Molina anirien acumulant forces ocasions de gol i el marcador no va ser més contundent per manca de punteria i rodatge físic. A nivell defensiu els nostres també van estar ratllant l’excel·lència: amb una bona sortida de pilota des del darrere i sense deixar que el rival tingués gaires aproximacions a la porteria defensada per Quim i Nico.

 

Domini de la pilota i pressió alta

Els nostres van dominar el poder de l’esfèrica (poblant de jugadors "tocadors" la zona ofensiva) i van intentar ofegar la sortida de pilota del seu rival amb una pressió a dalt, dues característiques que sempre acompanyen als equips entrenats per Esteban Molina. D’aquesta manera, tot i necessitar millorar molt en la pressió, els verd i blancs van aconseguir generar forces ocasions de perill amb recuperacions en zona de tres quarts de camp. 

Precisament des de tres quarts de camp sortiria una gran passada a l’espai de Salva que aprofitaria Dani per plantar-se davant del porter rival i pràcticament regalar el gol al juvenil Marc Ariza (1-0).

Protagonisme per Ariza, Dani i Xavi Cusidó

Els dos jugadors protagonistes del primer gol, també tindrien paper golejador a la represa: Ariza faria el seu segon gol de la tarda després de ser assistit per un gran Xavi Cusidó (el millor del partit). A les acaballes del matx, i després de forces ocasions desaprofitades, els nostres aconseguien fer el tercer gol, en aquest cas obra de Dani i després d’una gran acció combinativa al contraatac.

Falten efectius, falta rodatge

El Palautordera (que va tenir un travesser per empatar 1-1) poc va poder fer davant un Vilassar que, malgrat ser superior, encara no va poder mostrar tot el seu potencial degut a les moltes baixes (falten forces jugadors per incorporar-se) i també degut als pocs entrenaments realitzats (només tres sessions). El proper partit serà dissabte vinent al camp del Pubilla Casas a les 19h (més info sobre la pretemporada aquí).

 

IMATGES DEL PARTIT

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode