CE VILASSAR 0-2 YOUNG TALENT BADALONA SUD

DURA DERROTA PER TANCAR L’ANY

• El Primer Equip queia per 0 gols a 2 davant un combatiu i efectiu Young Talent
  • Els visitants s’avançaven amb un remat de cap abans del descans i sentenciaven al tram final del partit
  • Els d’Esteban Molina van gaudir d’ocasions a la segona part però van ser incapaços de foradar la porteria contrària

Últim partit de l’any i nova derrota a Vallmorena, i en el que portem de curs ja en van 4. El que és el mateix: la meitat dels partits com a locals s’han perdut. L’últim rival que s’emportava els tres punts era un dels equips més en forma d’aquesta 3cat4: el Young Talent Badalona Sud (2n classificat, amb un partit menys). Un equip que va saber aprofitar les seves aproximacions a porteria contraria i que va veure com els nostres, que van dominar el joc en forces trams del partit, eren incapaços de marcar cap gol.

Gran inici, mal final

Així podríem descriure la primera part del partit d’aquest passat diumenge. Un primer temps on els nostres començarien dominant amb força comoditat i on el Badalona Sud no es sentiria gens còmode. Això sí, aquest clar domini tampoc es traslladaria en ocasions: malgrat realitzar triangulacions molt lloables, els nostres arribaven a tres quarts de camp i no definien ni xutant ni fent bones assistències.

En canvi, els visitants despertarien amb el pas dels minuts i començarien a agafar l’esfèrica i, fins i tot, començarien a inquietar la porteria verd i blanca. Fins a tal punt que en un servei de cantonada aconseguirien inaugurar el marcador (0-1).

Ocasions per tots dos però només gol visitant

La represa s’obria amb la incògnita de saber si els badalonins anirien cap enrere després de tenir ja el marcador al seu favor. I el cert és que no van anar cap enere però tampoc es van bolcar en excés a l’atac. Una decisió que va provocar molts dubtes en el joc dels nostres: amb un bon joc intermitent i, ara sí, amb algunes ocasions clares per marcar.

D’entre aquestes ocasions van haver-hi dues de claríssimes per Peke. El davanter verd i blanc no va estar fi en la execució i tampoc van ajudar la resta de companys d’equip, els quals tampoc tenien inspiració en els darrers metres.

Malgrat aquestes aproximacions verd i blanques, al final qui acabaria tornant a marcar seria el Badalona Sud. Ho faria amb una jugada aïllada en què amb un xut ras des de l’interior de l’àrea sentenciaria el partit amb el 0-2.

Aquest gol va provocar veure a un Vilassar encara amb més ansietat en el tram final del partit. Un tram final on es va gaudir d’aproximacions i on les anades i vingudes també podrien haver acabat amb un nou gol visitant.

La única bona notícia del partit és saber que ja encaren la seva recte final de recuperació Buitrago i Dani. Tots dos van gaudir de minuts davant del Badalona Sud i segur que la seva reincorporació serà important de cara als propers partits (ja després de Nadal) ja que l'equip està necessitant, sobretot, més poder ofensiu en els darrers metres.