CE VILASSAR 0-0 UD MOLINOS

21.11.2016 09:19

QUAN UN BON PARTIT NO TÉ GOLS...

  • Malgrat el 0-0 les sensacions que van desprendre ambdós conjunts van ser bones
  • Vilassar i Molinos no podien marcar en un partit molt intens i amb bon futbol

 

Per molt estrany que pugui semblar, un partit sense gols també pot ser un gran partit. Aquest diumenge vivíem a Vallmorena un encontre de molt nivell i d’un gran interès per tots els qui el presenciaven des de la grada: un partit molt intens, amb proposta de bon joc per part dels dos equips, amb arribades a porteria contrària... Però a la postre també, un partit on cap dels dos equips va aconseguir foradar la porteria del seu rival. I no seria perquè no ho van intentar: el Molinos possiblement va tenir més incidència a camp contrari però també és cert que els nostres van gaudir d’arribades i també van aconseguir dominar molts trams del partit.

 

Durant el tram inicial del partit els nostres van ser els qui van intentar tenir el control de l’esfèrica i el Molinos va ser l’equip que va aconseguir crear perill a través de jugades ràpides o a través de forçar errors gràcies a una pressió força alta. De fet, els mataronins tindrien les ocasions més clares al llarg de la primera part. Amb arribades per banda, centrades sense encert en el remat o fins i tot demanant algun penal.

L’acció més clara del primer temps i possiblement del partit la tindria el Molinos: amb un xut molt llunyà que s’estavellava al pal i que rebotava en Nico, l’esfèrica acabava sortint per línia de fons.

Els nostres generarien desequilibri gràcies a les inspirades figures de Xavi Cusidó i Salva. A partir d’aquesta qualitat i també a partir de les incorporacions per bandes, els de Esteban Molina no només dominarien sinó que també arribarien a camp contrari per generar perill.

 En una d’aquestes accions es demanaria penal sobre Àlex Lara, qui queia a la frontal de l’àrea quan anava a girar-se per xutar en una clara acció de gol.

A la represa el marcador de 0-0 no es mouria. I això que tots dos equips van seguir incidint en trobar el camí del gol. El Molinos va tenir un tram de la segona part on va ser molt vertical i on va aconseguir posar contra les cordes a una defensa verd i blanca que va saber patir i que va evitar el gol dels visitants.

Cap al tram final Xavi Cusidó, Dani o Lluis tindrien accions de perill però cap d’elles acabaria en gol. Fins i tot en aquest tram final es tornaria a demanar un penal per unes possibles mans a l’interior de l’àrea mataronina.

Hem d’apuntar que en aquest partit debutava Marc Gasulla, el nostre jugador (procedent del Juvenil) aconseguir tornar a jugar un partit de lliga després de superar la seva lesió de genoll.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

 

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode