GUANYA DE GOLEJADA

• El Primer Equip queia clarament (5-0) al camp d’un expeditiu Pla d’en Boet
  • Els locals ja guanyaven 2-0 en els primers instants del partit
  • Tres expulsions i noves errades tancarien el partit amb una mala segona part

Quan als 7 minuts ja perds 2-0... tot et sembla indicar que aquell no serà el teu partit. I això és el que va passar aquest cap de setmana al camp del Pla d’en Boet: escenari on els d’Esteban Molina van començar pitjor impossible i on van acabar desquiciats per les errades i per les polèmiques decisions arbitrals (amb tres expulsions). També cal apuntar que va col·laborar en la derrota el fet d' arribar al partit amb força baixes sensibles: sobretot a l'eix de la defensa, posició que van haver d'ocupar jugadors migcampistes i on, a més, també hi vam patir una lesió durant el partit (Pol Planas va abandonar el terreny de joc a la primera part).

Inici fatal i domini sense premi

El partit començava de la pitjor de les maneres possibles: amb un gol del Pla d’en Boet  ja en la primera jugada. Els nostres no encertaven a refusar i el davanter groguet enganxava un fort míssil per foradar la porteria verd i blanca en els primers instants del matx (1-0).

Pocs segons després els locals hi tornaven: en aquest cas amb una jugada similar, des de la frontal de l’àrea el davanter local creuava l’esfèrica i Quim no podia evitar el segon gol de la tarda (2-0).

Després d’aquesta doble gerra d’aigua freda els d’Esteban Molina aconseguirien reaccionar per fer-se amb el domini de l’esfèrica i començar a generar certes aproximacions a porteria contrària. Però el cert és que en cap moment es van generar claríssimes ocasions de gol: totes les arribades morien abans de convertir-se en accions de perill. Mentrestant, els locals es centrarien en basar el seu joc en les pilotades constants cap als seus davanters: allunyant el perill i aprofitant molts refusos i “segones jugades”.

Fatal inici de represa i àrbitre protagonista

La segona part començava d'una manera similar a com ho havia fet la primera: i és que els locals aconseguien tornar a marcar només iniciar la represa. Un “misto” d’un davanter mataroní acabaria desencadenant en una centrada que acabaria posant el 3-0 en el marcador. A partir d’aquí, amb un Pla d’en Boet centrat en enviar pilotades... el partit agafaria una dinàmica on els nostres ja no gaudirien del control de la pilota degut al nerviosisme d’anar perdent per un contundent 3-0.

A aquests nervis tampoc li beneficiarien una actuació arbitral molt polèmica: expulsant a dos jugadors (Ariza i Pol Gisbert) i a un dels nostres entrenadors (Yuste). Tot plegat, en un segon temps on moltes decisions de l’àrbitre no acabarien de convèncer als vilassarencs (acabarien jugant amb 9 jugadors).

Cap al tram final del partit, i amb 9 jugadors de camp (per les dues expulsions),  els d’Esteban Molina acabarien encaixant dos gols més: fins acabar amb el dur i contundent 5-0 en el marcador.