CD Masnou 4 - 3 Juvenil 'B'

13.02.2012 14:57

EL JUVENIL 'B' POSA CONTRA LES CORDES AL LÍDER

Exhibició de l’equip entrenat per Josep Antoni Jiménez al camp d’un Masnou que s’acabaria emportant la victòria per 4 gols a 3

El nostre Juvenil 'B' va realitzar un autèntic partidàs al camp del líder de la categoria, dominant en tot moment la pilota i posant emoció fins al darrer minut de partit. Això sí, els errors en el primer tram del matx van condemnar-nos a tenir molt coll amunt el poder puntuar. Aquests errors van suposar que el Masnou se situés amb un 3 – 0 que no reflectia pas el què s’estava veient en aquells primers 30 minuts de partit. Però  els verd i blancs, quan semblava que el partit podia estar ja vist per a sentència, van demostrar caràcter i personalitat i van seguir jugant la pilota des del darrera i sense que el Masnou pogués, en cap moment, controlar el compàs del joc. Fruit d’aquest domini i també fruit de les millores en defensa es va aconseguir remuntar el matx: 3 a 3 al minut 60 de la segona part. Pocs es podien imaginar que els visitants, immersos en la zona baixa de la taula, anessin a posar contra les cordes als líders, però el cert és que això va passar. Al final, però, la sort es va tornar a aliar amb els masnovins i els locals marcarien el gol de la victòria al min80, un gol que va venir a través d’una llançament de falta des de la frontal que acabaria desviant la nostra barrera per acabar al fons de la xarxa sense que Luís, el nostre porter, res pogués fer. (veure fotografia)

El Juvenil B (11pts) juga aquest cap de setmana el partit aplaçat davant els quarts classificats, el Premià de Mar(28pts). Puntuar a l’estadi premianenc suposaria retallar distàncies amb la zona de salvació que marca la Juventus(17pts).

Podeu escoltar les sensacions de l'entrenador del Juvenil B, Josep Antoni Jiménez, al darrer programa radiofónic Fora de Joc