Cadet A i Infantil A

22.11.2011 20:01

VICTÒRIES VITALS DE CADET'A' I INFANTIL 'A'

El Cadet A va aconseguir una increïble remuntada davant el Cirera, segon classificat. Els mataronins es van arribar a posar amb 0-2 a la segona part. Però el nostre cadet va saber reaccionar per acabar posant el 3 -2 definitiu. Els gols van ser a la contra, un penal i un gol olímpic que feia embogir a l’estadi perquè significava una victòria vital de cara a les aspiracions d’ascens dels cadets.

En quan al Infantil A va guanyar al Cabrera per 1 gol a 0 en un partit molt igualat en què tots dos equips van gaudir d'ocasions per avançar-se en el marcador. En el tram final del partit el Cabrera es va tancar al darrera i el nostre infantil es va posar la granota de treball per apretar als visitants i aconseguir el gol de la victòria. I no va ser fins al minut 65 (a només 5' del final) que s'aconseguiria la gesta: després de gaudir de forces ocasions de perill, en un còrner molt ben llençat Boldú acabaria enviant la pilota al fons de la xarxa.

Podeu escoltar les declaracions del capità del Infantil A, Alejandro Estrelles, al podcast del FORA DE JOC.