CADET 'A' 1 - 3 UE Vilassar de Mar

25.10.2010 18:00

El Cadet A torna a perdre. Aquesta setmana a casa, contra el Vilassar de Mar,per 1 a 3

L’equip entrenat per Raul Ramírez va mostrar un bon nivell de joc enfront d´un rival integrament de segon any i reforçat amb dos jugadors de preferent.

En la primera part ens vem avançar fruit del bon joc col.lectiu desplegat durant tot el matx i que en els primers 40 minuts podria haver tingut més recompensa. Cal dir que el rival també va tenir les seves opcions però van ser tallades per la defensa vilassarenca.

Amb la segona part va venir un clar augment en la intensitat de tots dos equips: els locals perquè no s’escapés la victòria i els visitants boixos per remuntar el matx. A mesura, però, que van anar avançant els minuts els nostres es van començar a veure’s superats físicament pel rival i vem ser incapaços de mantenir el gol d´avantatge.  Amb l´empat els veïns vilassarencs es van crèixer i van incrementar la pressió, els nostres, sense deixar de practicar un molt bon futbol van tractar d’aguantar com van poder els atacs.  Aquests atacs es van veure recompensats amb el segon gol dels visitants. Amb l´1-2 els locals van arriscar deixant tres defenses  i ho van pagar rebent el 1-3 definitiu, que va ser de penal.

Tot i la derrota, el cadet no deixa males impressions a un entrenador que creu que el seu equip va a més.