Aleví B 7 - 6 Fundació Privada Mataró

25.10.2010 17:05

La victòria de l’ Aleví B  per 7 gols a 6 davant la Fundació Privada Mataró va ser tot un espectacle.

Partit molt travat i igualat pels dos equips. El vilassar es va avançar en el marcador amb un clar 2-0 en els primers minuts de la trobada realitzant bones combinacions des del darrere i creant ocasions en atac. En el segon quart a conseqüència de la pressió en atac, el Mataró va retallar distàncies i no només va aconseguir empatar sinó que es va avançar al marcador just abans de la primera meitat amb un 3-4 en contra dels de Vilassar de Dalt. Just començar el 3r quart  els dos equips volien endur-se els 4 punts i ja no es va veure un joc tan vistós com el de la primera meitat tot i el cansament i l' ímpetud per guanyar. A poc del final el resultat era d'empat 6-6 i a falta de 2 min Iván de Gea va connectar un excel·lent xut, després d'una gran combinació de tot el conjunt i va aconseguir el gol de la victòria.

Bon treball i bona actitud de l'aleví B respecte al partit anterior, encara que encara falta molt per corregir i treballar. Destacar després la gran actitud i unió del grup, l'aportació d'Arnau, jugador de l'Benjamin A de Carles Barberán que va realitzar un partit molt complet. I per últim, i no menys important, el brillant partit dels dos porters tant Enric com Alejandro els quals poc a poc van millorant i progressant. A seguir amb aquesta línia.