ALEVÍ 'A' 5 - 3 AT Sant Pol

02.11.2010 20:15

EL SANT POL ENS COMPLICA LA VICTÒRIA

El partit va estar molt igualat des del principi, encara que els locals podrien haver decantat el nivell de joc si haguessin estat molt més encertats en les transicions de pilota, així com si també haguessin estat més fins en altres asptectes del joc. Els visitants, per exemple, van estar més encertats alhora de situar-se en el terreny de joc. Va ser gràcies a aquests factors que es va arribar al descans amb empat al marcador, després que els de Sant Pol aconseguissin l'empat abans de la repressa.

A partir d'aquí poques coses a comentar d'una segona part que va tornar a estar força igualada. Podem destacar, com a novetat, la resituació tàctica organitzada per part de l'entrenador visitant, qui va recol·locar al seu davanter centre en una posició més enderrerida, dificultant els nostres atacs però restant alhora efectivitat en els visitants. La balança definitivament es va acabar decantant pels nostres en dues jugades d'estratègia: dos serveis de banda molt ben executats i que van acabar per retocar el marcador fins al 5 a 3 final. En els darrers minuts es va poder ampliar encara més el marcador però els contraatacs no van ser efectius i tot va quedar amb el resultat de cinc gols a tres.

Podem dir que la victòria, tot i difícil, va tornar a ser molt merescuda.