NOTÍCIES CEV

Alevins CEV - ISL FC

27.03.2018 09:04

ISL EXPERIENCE! 

Els nostres Alevins van gaudir d'una gran experiència aquest passat dilluns a la tarda: van disputar dos partits contra l'escola de futbol ISL FC, una escola provinent de Charlotte (North Carolina - EEUU). Els partits van estar lleugerament dominats pels nostres alevins i els resultats van acabar sent favorables al CEV: AlevíA 4-3 ISL i AlevíB 7-3 ISL. Al finalitzar els partits van realitzar un berenar conjunt. 

 

ISL FC 

Aquests alevins competeixen a la Divisió d'Honor de la seva zona i són el millor equip de Charlotte i un dels millors de l'Estat de Carolina del Nord i del Sud. La seva estància a Barcelona té l'objectiu de fer una immersió total en el estil de futbol europeu, on tot és més professional i el nivell és més alt. Els equips de ISL estan concentrats a la ciutat de Barcelona i un cop finalitzin el seu stage disputaran el Torneig MIC 2018. 

 

JEP TORNA AL FORA DE JOC DEL CEV

Aquest dimarts escoltarem les impressions d'un dels màxims responsables d'aquests equips ISL FC: el Jep Jiménez (anteriorment entrenador del CEV).

 

Setmana Santa 2018

25.03.2018 23:18

AGENDA SETMANA SANTA 2018 

  • Del dilluns 26 al dijous 29 de març s'organitza el Campus (modalitat "matinal")
  • Els entrenaments al #futbolbase finalitzen el dimecres 28 i no tornen fins el dimarts dia 3 d'abril
  • El cap de setmana del 31 de març i 1 d'abril no hi ha partits de lliga 
  • Durant la Setmana Santa alguns equips participaran en diversos tornejos 

 

Ja tenim aquí la Setmana Santa i com ja és habitual l'agenda no és la mateixa que en una setmana convencional. La primera afectació la trobem en els entrenaments: i és que totes les sessions d'entrenament es repartiran en només 3 dies (dilluns-dimarts-dimecres). Podeu obtenir informació més concreta sobre els horaris especials a les oficines del club. El retorn als entrenaments: el dimarts dia 3 d'abril.

Els partits de lliga també s'aparquen per un dies, però malgrat haver-hi jornada de descans de la FCF, alguns equips disputaran partits de lliga aplaçats: concretament el dimarts 27, a Vallmorena es disputen el BenjamíC vs AC Juventus i el BenjamíF vs AD La Llàntia. 

A tot això, durant aquests dies hi haurà força partits corresponents a amistosos o tornejos. A continuació detallem una relació d'aquests partits i participacions a Tornejos de Setmana Santa: 

Amistosos

- Aleví A i Aleví B - ISL Soccer School (dilluns a les 16:15h)  (Escola de futbol EEUU)

Tornejos 

- Torneig de Sitges: Aleví A i Benjamí B 

- Torneig Primer Toque (Castelló): Aleví B i Benjamí C 

- Torneig de Mollet: Aleví E i Benjamí H 

- Torneig de Santa Eulàlia: Benjamí A 

- Torneig Mare Nostrum (Cambrils-Tarragona): Benjamí D

 Durant la Setmana Santa s'aniran ampliant detalls i resultats a través de les xarxes socials i de l'App del club. 

 

Campus de Setmana Santa

 Des del mateix dilluns 26 de març es dóna el tret de sortida a una nova edició de Campus de Setmana Santa. Sota el títol "+kfUTBOL", el Campus ja compta amb molts inscrits i permetrà a tots els jugadors i jugadores gaudir d'una Setmana Santa plena d'entreteniment i aprenentatge. Més informació i inscripcions a cevilassar.cat i a les oficines del club.

Fora de Joc nº231

21.03.2018 07:08

FORA DE JOC Nº 231: 

VA D’IVANS I MARCS

Fora de Joc número 231. Un programa on comencem reflexionant sobre la categoria de Prebenjamins després de viure un gran espectacle en el partit entre PrebenjamíA i Cerdanyola de Mataró. La conclusió a l’editorial ens fa creure en un gran futur pel CEV!

 

Dins el FutbolBase hi ha temps per analitzar dos empats força significatius: l’Aleví ‘A’ empatava 3-3 contra el Cornellà i sumava un gran punt (en parlem amb dos Ivans: Ivan mister i Ivan jugador!) i d’altra banda un empat destacable per l’Infantil ‘B’ davant del segon classificat, el Sant Pol (en parlem amb Sergi González i Ivan Polo). Sobre la categoria Infantil també analitzem un gran cap de setmana on també guanyaven Infantil ‘A’ i Infantil ‘C’.

 

El pòdium es tanca amb la ratxa del Juvenil B: en aquesta ocasió triomf per 2-0 i ja s’han sumat 25 punts dels darrers 27 disputats. Parlem sobre aquest gran estat de forma amb Marc Bufí i el golejador Marc Fontes.

 

A l’inici del programa repassem l’actualitat del Primer Equip i dels Veterans del CEV i cap a les acaballes anunciem una novetat: tindrem nova secció! Ja ampliarem informació en breu!

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>