NOTÍCIES CEV

 • 08.09.2010 19:09

  FUTBOL CATALUNYA

   

  LA SELECCIÓ CATALANA AMATEUR, A DISPOSICIÓ DEL CF REUS DEPORTIU

  La Federació Catalana de Futbol, a través del seu president, Jordi Casals, ha posat a disposició del Reus la selecció catalana amateur per tal de jugar un partit de reconeixement pel Jordi Pitarque.

   

  Aquest matí, el President de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha parlat amb el President del CF Reus Deportiu, Ramon Alabart, per fer-li saber que el seu club i la família de Pitarque tenen a disposició a la selecció catalana amateur per retre un homenatge al Jordi.

   

  Segons comentava el mateix Jordi Casals: “Els jugadors que integren la selecció catalana amateur són una àmplia representació dels clubs que formen el nostre futbol català, el futbol al qual pertanyia el Jordi. Possiblement, un partit entre el CF Reus Deportiu i la selecció catalana amateur seria una bona forma de retre-li l’homenatge que es mereix”.

   El mateix Casals comentava que el Sr. Alabart farà arribar demà la proposta de la Federació Catalana de Futbol a la junta directiva del Reus i, a partir d’aquí, l’entitat roig-i-negra tindrà tot el suport de la Federació Catalana de Futbol per fer el que s’estimi oportú.

   Recordar que aquest cap de setmana, en el partit de lliga entre el Reus i el Vilanova i la Geltrú, Pitarque rebrà un reconeixement de la seva afició i companys d’equip. El President de la FCF ha confirmat la seva assistència a aquest partit.

   La FCF ha estat present aquest matí a l’enterrament, que ha tingut lloc a l'Ampolla, amb l’assistència de Jordi Casals, el delegat de Terres de l’Ebre, Joaquin del Pino, el directiu Tomás José, i una àmplia representació de persones vinculades a les delegacions de Tarragona i Terres de l’Ebre.  

 • 06.09.2010 19:09

  FUTBOL BASE

   

  COMENCEN ELS ENTRENAMENTS!

  Durant l'anterior setmana i aquesta s'han anat i s'estant incorporant a les sessions d'entrenament totes les categories del futbol base del club. El dia 2 d'agost van començar els més grans, i de fet aquest llarg període de preparació s'està notant molt en els partits que està disputant el primer equip durant la pretemporada. Per la seva banda, el juvenil A ja fa més d'una setmana que s'exercita a les ordres del seu nou entrenador, Sergi González. Les altres categories base han anat inaugurant progressivament els seus particulars inicis de pretemporada; i serà durant aquesta setmana i la següent en què ja podrem tornar a veure com la gespa del municipal queda completament repleta de nens cercant la felicitat a través de la pilota de futbol.

   Les temporades van finalitzar al mes de maig però els entrenaments no van finalitzar fins a mitjans de juny. Aquest any comencen els entrenaments durant el mes de setembre, en aquest aspecte cap novetat, i la temporada donarà el tret de sortida per allà al mes d'octubre. Així doncs, desitgem que aquest període en què no es celebra cap tipus de competició els equips aprofitin el temps per tornar a enganxar-se a un dels esports més admirats del món: el futbol. Molta sort, i bon inici d'entrenaments!

<< 236 | 237 | 238 | 239 | 240

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode