NOTÍCIES CEV

 • 13.10.2010 19:12

  SERVEI DE FOTOGRAFIES

   

  A PARTIR D'ARA CANVIEM EL FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE FOTOGRAFIA

  A falta d'omplenar àlbums (equips als quals no s'ha pogut visitar amb molta freqüència), a partir d'aquesta setmana aquests àlbums tant sols gaudiran de fotografies a nivell col·lectiu.

  Aquestes fotografies estaran a lliure disposició de tots aquells qui estiguin interessats en adquirir-les. Només cal que aneu a l'àlbum que més us interessi i us descarregueu les imatges sense cap cost ni marca d'aigua.

   

  OFICINES DEL CLUB

  A partir d'ara aquestes fotografies podran ser visionades a les oficines del club. Però no només aquestes imatges sinó que a les oficines del club hi podràs trobar tot tipus de fotografies individuals dels partits. 

  Com saber si hi ha fotografies noves del teu equip? A l'espai que gaudiu al portal web, ja us avisarem si tenim noves fotografies d'algun partit. Per exemple, si ets Benjamí i has jugat contra la Juventus, el què et podràs trobar al portal serà quelcom semblant a això:

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Darrer partit: CE Vilassar 8-0 AC Juventus  FOTOGRAFIES NOVES!

   

  Pròxim partit:  AE La Salle - CE Vilassar

  * La Salle Premià de Mar, dissabte 11h

  *Convocatòria per confirmar

   

   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Si ho veus, ja sabràs que per Internet et podràs descarregar fotografies col·lectives i què a les oficines podràs descobrir si tenim alguna fotografia teva! 

  Hem instal·lat una pantalla de plasma en la qual s'hi aniran reproduint moltes imatges de la darrera jornada (no totes). Si veieu alguna fotografia que us agrada o bé veieu fotografies del vostre partit i voleu saber si tenim alguna fotografia teva o d'altres que et puguin agradar més, només caldrà que ens ho facis saber i te la farem arribar!*

  Estarem a les Oficines del Club tots els dimarts, dijous i divendres (de 19'30h a 20'30h).

   

  *Condicions d'adquisició de fotografies

 • 01.10.2010 19:11

  NOU PORTAL WEB

   

  BENVINGUTS AL NOU PORTAL WEB DEL CEVILASSAR!

  Després de gaudir durant uns quants anys d'una pàgina web força limitada, en aquesta nova temporada es dona el tret de sortida a la renovació del nostre portal web. Mantenim la mateixa adreça www.cevilassar.cat però canviem radicalment moltes coses: des del seu disseny fins al seu contingut són realment diferents als que ens mostrava l'anterior portal.

  La pàgina web podríem dir que es divideix en 5 grans blocs:

  • Notícies i Agenda
  • Informació General del CEVILASSAR
  • Futbol base i escola
  • Primer Equip i CEVilassar B
  • Multimèdia

  El primer d'ells us mostrarà tot allò més remarcable en quan a actualitat de club i en l'apartat d'agenda hi podreu trobar els horaris dels partits del cap de setmana, així com d'altres activitats que es vagin a celebrar properament des del CEV.

  Pel que fa al segon ítem és un punt realment estàtic, és a dir que no es renova constantment. Allà hi podeu trobar informació sobre el nostre grup humà, la pàgina web, història del club i properament informació per a socis.

  En quan al futbol base, escola i els nostres seniors podríem dir que seran l'eix principal sobre el qual girarà el nostre portal web. Cada equip gaudeix d'un espai propi on hi trobarà el darrer resultat, la pròxima jornada, cròniques, classificació, informació de plantilla, etc.

  I l'últim punt de tots és el que li dóna un valor afegit a l'actualització constant, ja que s'aniran engreixant tota una série d'àlbums fotogràfics, així com també s'hi  aniran penjant vídeos amb resums, entrevistes, reportatges, etc.

  A trets generals, aquesta és la nostre pàgina web; aquesta és la teva nova pàgina web. Esperem que us agradi navegar per la xarxa verd i blanca, tant com a nosaltres ens agrada transmetre a tothom la passió que sentim per aquest esport. No et desconectis del CEVILASSAR! 24 hores a la pàgina web i a les xarxes socials!

  Visca el Vilassar!

  Departament de Comunicació del CEV

 • 24.09.2010 19:10

  RÀDIO: FORA DE JOC

   

  NEIX 'FORA DE JOC', EL MAGAZINE RADIOFÒNIC DEL CEVILASSAR

  Tota l'actualitat de la jornada, del club, entrevistes, tertúlies, concursos, jocs en directe, assistència al programa, convidats estrella...Tot això i més al nostre nou programa.

  Avui ja s'ha realitzat la prova pilot als estudis de Ràdio Vilassar i aquesta ha anat bastant bé. Així que en breu el programa ja formarà part de la graella. El magazine s'ha batejat sota el nom de 'Fora de Joc', essent la proposta del entrenador del Primer Equip, Toni Corominas, la escollida d'entre totes les altres. La primera emissió en directe serà el dia 4 d'octubre i el programa s'emetrà regularment tots els dilluns de 19 a 20h. Esperem que hi participeu, que formeu part del programa, que proposeu temes, que vingueu a viure'l en directe, etc. Moltes gràcies a tots els qui han fet possible que aquest programa ja sigui una realitat, i moltes gràcies també a tots vosaltres, a tots els qui formeu part del Centre Esportiu Vilassar; entre tots farem que aquesta entitat sigui dia rere dia més gran. Segueix d'aprop el CEV!!!

<< 236 | 237 | 238 | 239 | 240 >>

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode