Xuta i Guanya - Especial Adults

18.04.2013 16:20

VINE A ANIMAR AL CEVILASSAR I GUANYA UN CANVI D'OLI A AUTOEQUIP!

  • Edició Especial de "Xuta i Guanya" per adults: si tens un bon xut, tens premi!
  • L'acte es realitzarà durant el descans del CEVilassar - CE Farners (diumenge 21, a les 12'00h)
  • També hi haurà l'habitual "Xuta i Guanya Infantil"

 

El CEVilassar segueix apostant pel "molt més que futbol" i també segueix intentant que el Mpal de Vallmorena presenti un bon aspecte en els dies de partit del Primer Equip; i per aquest motiu l'entitat es mou organitzant concursos com els del "Xuta i Guanya".

 

Gran partit davant el Farners

Aquest proper cap de setmana el CEV torna a jugar com a local i ho farà en front un dels equips més forts d'aquesta 1a Catalana: el CE Farners. Els selvatins ocupen plaça a la zona alta de la taula, i igual que l'Horta en l'anterior cap de setmana, visitaran el fortí de Vallmorena amb la intenció d'emportar-se els tres punts. Però el cert és que no ho tindran gens fàcil perquè al davant es trobaran a un CEVilassar que, fa pocs dies, va passar per sobre d'un dels equips més forts de la lliga (l'Horta) i que com a local està realitzant una gran segona volta.

 

Un "Xuta i Guanya" molt especial

A tot això segur que ajudarà molt el fet de veure una grada de Vallmorena que presenti una bona entrada. En aquest sentit el CEVilassar us ofereix una nova edició del concurs "Xuta i guanya". En aquesta ocasió serà un "doble concurs": un "Xuta i Guanya Infantil" i un "Xuta i Guanya Adult". Pel que fa al primer d'aquests: tots els nens i nenes que vagin a veure el partit s'hauran d'apuntar (a l'entrada) en una llista de participants. Al descans es realitzarà un sorteig i els més afortunats podran provar sort amb els seus xuts des del mig del camp (si es marca tindran grans premis).

I en quan a la novedosa edició "Xuta i Guanya Adult" hem d'apuntar que tots aquells que comprin una tira a l'entrada del camp entraran en el sorteig per participar en aquest original concurs. Al descans es donaran dos números (relacionats amb les tires) i aquestes dues persones seran les que, sortosament, podran participar en el "Xuta i Guanya Adult": si marquen des del mig del camp guanyaran un Canvi d'oli totalment gratuït al Centre Autoequip (un dels nostres principals patrocinadors).

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode