Visita del President de la FCF Andreu Subies

15.03.2012 17:27

ANDREU SUBIES VISITA EL CENTRE ESPORTIU VILASSAR

L'entitat maresmenca rep l'agradable visita d'una comitiva de la FCF encapçalada pel seu President

El Centre Esportiu Vilassar comença a veure que la feina ben feta o, almenys, la feina en sí que s’està realitzant en aquest tram de vida de l’entitat està tenint, mica en mica, les seves recompenses. Ser una referència al Maresme, que molts jugadors vulguin venir a jugar aquí, que se’n parli per aquí i per allà del Vilassar, les fites aconseguides durant la temporada anterior (ascensos i títols de lliga) o l’enorme increment de jugadors que ha viscut el club en aquesta darrera temporada. Aquestes són algunes de les recompenses a la feina realitzada dia a dia per tota la família verd i blanca que conforma el Centre Esportiu Vilassar.

Però a totes aquestes recompenses, des d’ahir, s’hi ha d’afegir una de nova: la visita i reconeixement per part del President de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies. I és que durant el vespre d’ahir dimecres 14 de febrer, el CE Vilassar va tenir l’honor de rebre la visita del president de la FCF, a qui li van acompanyar d’altres membres de l’esmentada Federació (és el cas, per exemple, de l’Antonio Jiménez Moreno, Delegat Comarcal de la FCF al Maresme).

El pas pel Maresme d’aquesta comitiva, que es dirigia a presenciar un partit de la selecció nacional catalana Sub12, va ser aprofitat per aquests importants representants del futbol català per tal de conèixer de més a prop com s’està treballant al CE Vilassar i observar en primera persona les instal·lacions amb què compta l’entitat maresmenca, així com també observar i gaudir d’una bona estona dels entrenaments programats per aquella tarda de dimecres.

Encapçalada pel propi President Andreu Subies, la comitiva va ser rebuda molt cordialment pel vicepresident del club, Joan Antoni de Paco, el Secretari General Josep Lluís Petit, l’equip de coordinació (Josep López, Carlos Barberán i Sergi Gonzalez), el cap de comunicació de l’entitat (David Casany), alguns directius del CEV (com Xavi Povedano o Pere Bascú) i l’entrenador del Primer Equip, Toni Corominas. El President del CEV, Carles Povedano, malgrat desitjar ser-hi no va poder estar present per motius laborals. Precisament en aquest sentit Andreu Subies volia fer-li entrega del carnet oficial de President a Carles Povedano, però al no poder comptar amb la presència del president verd i blanc qui va rebre aquest carnet va ser el Vice-President i responsable de l'àrea social, Joan Antoni de Paco (veure fotografia).

Durant la seva estada es van visitar les instal·lacions del Municipal de Vallmorena i es va aprofitar l’avinentesa per xerrar, durant una bona estona, al voltant del futbol en sí, la Federació i el mateix Centre Esportiu Vilassar. D’aquestes converses cal destacar la forta aposta del President Subies pel futbol de formació, tot deixant ben clar que el futur passa per invertir en futbol base. A tot això també hem de remarcar el missatge de proximitat que vol llençar a tots els clubs que formen part de la Federació i que donen vida a la FCF: “Si teniu qualsevol dubte, qualsevol problema, el què sigui: feu-ho arribar a la Federació però sobretot feu-ho arribar al President, que ho llegeix tot”.  

Finalment afegir que, a les darreries de la seva visita, el President va valorar molt positivament tota la feina que s'està realitzant al Centre Esportiu Vilassar: des de la tasca formativa en un futbol base de qualitat (que ha portat amb sí un increment de jugadors), passant pel bon rendiment del Primer Equip en les dues últimes temporades, i acabant per les iniciatives socials que marquen la diferència entre l'entitat verd i blanca i la resta de clubs (com les festes i actes socials, l'àlbum de cromos amb disseny exclusiu o la tasca informativa i de comunicació del club a través de la ràdio, web i xarxes socials).

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode