Victòries dels Juvenils amb un gran Jose Muñoz

05.04.2012 14:15

EL SHOW DE JOSE

  • Victòries de Juvenil ‘A’ (1-0 davant l’Olot) i Juvenil ‘B’ (1-3 a Montcada) i actuació estel·lar de Jose Muñoz en els dos partits

Si hem de destacar un nom en la darrera jornada, aquest no pot ser un altre que el de Jose Muñoz. L’ex de la Damm o Calella va arribar com a reforç d’hivern al mes de gener i en menys de dos mesos s’ha convertit en una peça clau per els dos juvenils: ja que tant en el ‘A’ com en el ‘B’ està marcant la diferència en fases importants dels partits.

Sense anar més lluny aquest cap de setmana ha marcat 3 gols: dos amb el Juvenil ‘B’ (el gol que obria la llauna, 0-1; i el golàs, amb un xut llunyà potentíssim, que donava tranquil·litat a l’equip quan es jugava amb un home menys, 1-3) i un amb el Juvenil ‘A’ (venia arrossegant molèsties i cansanci del partit anterior i només va poder jugar uns 20’: temps suficient per tenir dues o tres ocasions i materialitzar-ne una per acabar donant els 3 punts davant la UE Olot).

Aquests no són els únics gols que ha marcat el Jose Muñoz: ja va marcar en el seu debut amb la samarreta verd i blanca (a Premià de Mar va contribuir a aconseguir una victòria important pel Juvenil ‘B’) i després ha aconseguit transformar dianes de vital importància al desplaçament a OAR Vic (Juvenil A) o en partits a casa com el del Júpiter (Juvenil B) .

En total el Jose acumula ja 7 gols que el situen com a un dels màxims golejadors de la nostra categoria de juvenils, i això que només porta competint des de finals de febrer. Uns gols que no només estant servint per recuperar a un gran jugador (ja que havia estat de baixa durant forces mesos) sinó que estant servint per ajudar als dos juvenils a sortir de les zones vermelles de la taula. Darrera dels seus gols hi ha un treball defensiu i ofensiu brutal per part de tots els seus companys, però ningú pot obviar que en categories tant exigents un davanter amb aquesta qualitat és imprescindible per decidir i marcar les diferències en fases importants dels partits.

Els juvenils surten d’abaix

La victòria del Juvenil ‘A’ per la mínima davant l’Olot (1-0) deixa als de Sergi González en una zona molt tranquil·la de la taula i amb una puntuació que s’apropa feliçment a la de la permanència virtual. Per contra, la situació no és tan bona pel Juvenil B, que encara està enganxat a la zona baixa de la taula malgrat la victòria a Montcada (1-3). Tot i això, aquests tres punts fan que els de Jep Jiménez avancin a la Juventus i surtin de la zona de descens: una dada que de ben segur anima a aquests juvenils per seguir i treure endavant la situació.