CONQUERIM LLEFIÀ I SORTIM DEL DESCENS!

• La solidesa defensiva i la pólvora atacant dels nostres s’imposen a l'empenta d'un rival directe com el Llefià
  • Finidi i Toni Martin acompanyen al doblet d’un novament inspirat Xavi Torrent
  • Els resultats de la jornada acompanyen i els de Pedro Quijada surten de la zona vermella

Miquel Sánchez - David Casany. El Municipal de Llefià esdevenia aquest diumenge en un nou escenari on els nostres hi jugaven una nova final davant un rival directe per evitar el descens. Duel d’humils i duel d’alt voltatge. Les necessitats de uns i altres es veurien reflectides durant tot el partit però malgrat les bones embranzides incials dels locals (tant al primer temps com a la represa) no tindrien conseqüències sobre un CEVilassar ben posicionat sobre el terreny de joc i novament amb les idees clares i amb molta pólvora i encert en les línies atacants.

La primera part certament va estar molt igualada, amb poques ocasions de perill per part de tots dos conjunts. Possiblement podríem dir que si un equip, en aquest tram incial, havia gaudit d’accions de cert perill aquest va ser el el Vilassar Dalt, però tampoc  amb ocasions massa clares.

Durant aquest primer temps es veuria als de Pedro Quijada ben plantats en defensa, sense concedir ocasions, i quan podien, intentaven arribar a l’àrea dels badalonins; això sí... amb poc encert.

I dins d’aquest domini de la situació per part dels nostres, arribaria el premi pels verd i blancs. Seria al minut 36, quan aconseguíem el 0-1 gràcies al gol de Finidi . una diana aconseguida quan el propi David Torrejon ‘Finidi’ executava una falta lateral que acabava sent pentinada per un defensor local cap a la seva pròpia porteria, amb tant mala sort que l’esfèrica acabaria entrant.

Però igual que en l’anterior setmana, poc ens durava l’alegria i abans de marxar al descans no podríem aguantar l’avantatge en el marcador. I és que el conjunt visitant, al minut 42, veia com Mora aconseguia empatar el partit (1-1) en una acció de contraatac que el CEV no va saber tallar en el seu inici...  Això provocava que Mora es plantés davant d’Artur per acabar definint i posant taules en l’electrònic...

I la represa començaria amb un Llefià que gaudiria d’un lleuger domini de la pilota però sense poder aconseguir tenir ocasions de perill... Pel que als de Pedro Quijada, aquests seguirien aguantant bé al darrere i sortint molt bé al contraatac, amb ocasions clarament perilloses. I així arribava l’1-2 al minut 58, gol de Toni, superant bé la sortida del porter.

A partir d’aquí el Llefià intentaria bolcar-se cap a la porteria vilassarenca, tot i que sense conseqüències per un Vilassar letal en les respostes.  I és que en una pilota llarga s’engegava una jugada ràpida perquè Xavi Torrent, ja des de dins l’àrea, fes un autèntic xutàs a l’escaire de la porteria defensada per Pérez, qui hem d’apuntar que res va poder fer per evitar l’1-3. Era el minut 65.

El Llefià, aleshores, incrementava encara més la seva empenta ofensiva per tractar de tornar a ficar-se dins del partit. Els badalonins buscaven moltes pilotes penjades a la frontal de l’àrea per intentar agafar segones jugades, però la defensa verd-i-blanca, molt segura, evitava majors perills. A tot això, al minut 76 arribava la sentència verd i blanca: nou gol de Xavi Torrent, batent de voleia, ajustada al pal, a baix, des de dins l’àrea, al porter local, amb molt poca oposició per part de la defensa (1-4).

Amb el partit gairebé del tot sentenciat el Llefià ha deixat d’atacar amb la mateixa insistència. Però malgrat poder arribar el 1-5 (que hagués suposat golejar a un rival directe) al final el què arribaria seria un nou gol dels locals: el 2-4 al minut 83, gol novament de Mora, qui pentinava molt bé la pilota al primer pal després d’un servei de cantonada.

Aquesta diana, ja al tram final del encontre, li donaria certa vida a al Llefià i de fet els locals intentarien seguir reduïnt distàncies en el marcador malgrat restés molt poc temps perquè el partit finalitzés. Vicente (ex jugador del Vilassar Dalt) ho intentava amb un xut llunyà, però la pilota l’acabava desviant Artur a servei de cantonada.

Amb aquesta insistència local però amb la solidesa i les idees clares visitants acabaria morint un partit en què els de Pedro Quijada van merèixer, de totes totes, emportar-se un triomf tant vital com incontestable. Una victòria que li permet sumar al Vilassar Dalt 36 punts i sortir del descens, mentre que el Llefià es queda amb 31 punts a la zona vermella, a 5 punts de poder-se escapar.

Apuntem també que la jornada ha estat força bona pels nostres interessos donat que rivals directes com La Jonquera, el Lloret, el Canyelles, Montcada, Guíxols, etc: no han aconseguit guanyar i per tant s’han deixat punts molt importants. La setmana vinent el Vilassar Dalt rep a casa el Montcada, rival directe en la lluita per la permanència.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS

MINUT A  MINUT DEL PARTIT

MÉS FOTOGRAFIES

Artur sortia al terreny de joc amb la samarreta d'ànims al porter de l'Infantil 'C' Àlex Figueredo. Bonic detall en el seu retorn a la titularitat!

Especial agraïment al Miquel Sánchez i a l'Abel Sánchez per ajudar-nos a fer possible aquesta crònica!