UE Vilassar de Mar 12 - 1 PREBENJAMÍ 'B'

18.01.2011 12:34

Resultat exagerat tot i les grans diferències

Partit sense història el disputat entre els dos equips vilassarencs. La presència en els locals de bastants jugadors de segon any, amb una gran fortalesa física y un bon copeig de pilota, va fer absolutament impossible competir el partit des del primer minut de joc. Així, en pocs minuts, el Vilassar de Mar ja s'imposva per tres gols a cero. Els nostres petits jugadors van intentar-ho amb ganes i esforç però sense gaire encert.

Com a aspectes més destacats del matx podem ressaltar els següents: en primer lloc, sembla que la millora en el posicionament dels jugadors al terreny de joc és quelcom que mica en mica es va consolidant i observant en cada partit; en segon lloc, el canvi de demarcació d'en Guillermo, que definitivament passar a desenvolupar el rol de porter, juntament amb en Lucas, el porter des de l'inici de temporada i, en tercer lloc, el primer gol de l'Eric en Lliga, aprofitant els minuts que va jugar com a davanter, quan normalment ocupa el lloc de central.

En resum, poques conclusions queden del partit excepte que la superioritat del locals queda palesa al marcador tot i que, potser, d'una forma un pel exagerada.