UE Vilassar de Mar 1 - 0 INFANTIL 'A'

05.04.2012 14:27

LA MATEIXA HISTÒRIA

  • La lliga s'escapa en el segon partit davant la UE Vilassar de Mar

L’infantil A va tornar a reviure gairebé el mateix guió de partit, però en aquest cas en un escenari diferent i amb uns jugadors també diferents. L’escenari de la desfeta va passar de Vallmorena al Xevi Ramón, i els protagonistes van ser pràcticament els mateixos a excepció de 2 jugadors locals.

Partit emocionant però lleig, sense continuïtat en el joc i sense gaires aproximacions a les àrees rivals. I el més important: novament partit on els nervis traicionen al nostre estil de joc i no ens deixen jugar tant bé com habitualment acostumem a fer. 

La UE Vilassar de Mar, com era d’esperar, va baixar els jugadors reglamentaris de categories superiors per poder posar, com en el partit d’anada, les coses més difícils als nostres. I possiblement aquests tres jugadors, un per cada línia del camp (defensa-mig del camp-davanter) van ser decisius i van marcar la diferència.

El partit va ser d’empat a zero, i de fet no va acabar en empat perquè els locals van aprofitar una bona acció individual d’un dels seus jugadors per foradar la porteria verd i blanca al fil del descans (1-0). En aquests partits un gol, només un gol, pot ser decisiu... I en aquest cas ho va tornar a ser. I és que l’equip entrenat per Juan Garcia, malgrat intentar-ho amb alguna tímida contra i alguna jugada a pilota aturada, no va poder fer res per evitar que el matx acabés com va acabar el primer temps: 1-0.

Aquesta derrota allunya als de Vilassar de Mar a 4 punts, una distància a priori (veient com ha anat la lliga) ja insalvable per a les jornades que queden. Així doncs es diu pràcticament adeu a la lliga però no pas a les aspiracions per pujar de categoria: si es guanya tot el què queda d'aquí al final, hi haurà serioses possibilitats d'estar entre els millors "segons" de la categoria Infantils Tercera Divisió. Un cop acabi tot: els coeficients i les calculadores treuran fum i ens diran si aquest gran equip té el premi de l'ascens o no.