UE Vilassar de Mar 0 - 3 INFANTIL 'B'

26.01.2011 18:08

LLIÇÓ DE FUTBOL DE DALT A BAIX!

El primer quart del Vilassar de dalt va ser d’un domini aclaparador i exhibint un dels millors futbols de la temporada. Va ser tant i tant exagerat el domini, que podrien haver finalitzat el primer quart havent marcat fins a 4 gols. Però tant sols es va aconseguir materialitzar una de les moltes ocasions de perill, va ser Carlos en una de les seves galopades. En el segon quart el Vilassar, és a dir, nosaltres, vam seguir donant una magistral lliçó de futbol: d’aquesta manera van venir els gols: novament un de Carlos i després un de Lluís, que es aprofitar d’una gran passada de Víctor.

En el tercer quart els locals van aparèixer amb ganes de intentar remuntar la situació adversa de la primera meitat. Aquí va ser on va aparèixer un grans Edu i Nil que no deixarien que passés ni l’aire pel mig de la defensa. En el darrer quart els nostres van tornar a estar a l’alçada de les circumstàncies i no van donar gens de vida al Vilassar de Mar.

Així doncs, victòria de prestigi i partit de futbol molt maco en el que sí hem de destacar noms: direm que Carlos, Edu, Nil i Dídac; al igual que tot l’equip, van estar especialment encertats.