SEGUIM SUMANT…

• El Primer Equip, malgrat gaudir d’ocasions per guanyar el partit, no podia passar de l’empat (2-2) al camp del Cabrera
  • El Cabrera s’avançava molt aviat, Joan Egea i Buitrago li donaven la volta al marcador (1-2) però els locals acabaven marcant el gol de l’empat
  • Amb aquest empat (tercer de la temporada) els de Bruno Novkovic acumulen dues jornades consecutives sumant

Malament començava el partit, no havien passat ni 10 minuts i una badada defensiva acabava amb gol dels locals: una passada enrere i el davanter vermelló finalitzava des de gairebé l’àrea petita (1-0, min7).

Aquest gol faria força mal als nostres però tampoc donaria ales als locals. Els de Bruno Novkovic en cap moment s’adaptarien a les reduïdes dimensions del terreny de joc: moltes pèrdues de pilota, arribant tard a moltes jugades i només intentant crear perill amb pilotes llargues i joc aeri.

Amb aquest segon tipus de jugades, el joc aeri, seria amb les quals els nostres crearien més perill durant el primer temps.

Joan Egea, que ja havia tingut una bona oportunitat (marxava llepant el pal), aconseguia deixar enrere el seu marcatge per engaltar un servei de cantonada i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa (1-1,min32).

D’aquí fins al final de la primera part, destacar aproximacions amb comptagotes per part de tots dos equips i cap ocasió clara de gol.

Gol, reacció local i intents verd i blancs frustrats

La represa just al contrari que la primera part. En aquesta segona part el inici era el millor dels inicis: amb un gran gol verd i blanc, obra de Buitrago per banda dreta (1-2,min48).

Aquest gol sí que donaria ales als nostres i tindríem uns minuts clarament verd i blancs. Uns minuts en els quals gaudíriem de la pilota (dins les limitacions que suposava el reduït terreny de joc) i també gaudiríem d'aproximacions a la porteria rival.

Però el futbol és com és i una errada es paga cara. Una perillosa falta lateral (innecessària) ens castigaria amb el segon gol dels locals: una centrada rassa que arriba a la zona central de l’àrea i els cabrerencs definien sense gairebé oposició (2-2, min52).

No havien passat ni 5 minuts del gol marcat, i malgrat les bones sensacions que es tenien, els nostres veien com els hi durava ben poc el marcador a favor. Tot i aquesta gerra d'aigua freda, els de Bruno Novkovic aixecarien cap i al moment gaudirien d’una claríssima oportunitat per tornar a marxar en el marcador: una acció ràpida per banda dreta on Uri xutava ras i l’esfèrica marxava llepant el pal de la porteria local.

Amb aquesta jugada i amb el què s’estava veient sobre el terreny de joc, es podia preveure una segona part on era molt factible sentenciar l’encontre.

Després del cop dur del gol encaixat i després de veure com s’anaven incorporant canvis per refrescar l’equip, els vilassarencs acabarien donant una darrera empenta per intentar emportar-se els tres punts. El partit, de fet, es convertiria en una “anada i tornada” on les accions més clares serien pels nostres. El Cabrera tindria dues bones aproximacions i totes dues serien allunyades per Quim a servei de cantonada.

Per part dels nostres, fins a tres clares accions per marcar. La més clara de totes seria la de Dani: en una acció similar a la de Uri Martí, per banda dreta, amb un xut ras que marxava fregant el pal.

També tindrien bones oportunitats Buitrago, Saúl i Marc Pérez. Cap d’aquestes aproximacions acabaria en gol i, per tant, el partit acabaria amb el 2-2 final. Un empat que suposa sumar, per primer cop, dues jornades consecutives en aquest debut a la 3a Catalana.