UE Cabrera 0 - 4 BENJAMÍ 'A'

20.04.2011 00:05

 

Partit una mica espès però efectiu i just en el resultat

Des del primer a l'últim minut el Vilassar va ser l'únic equip que va voler jugar la pilota, i el rival es va limitar a intentar xuts llunyans des de la seva defensa, aprofitant que les pilotes sortien acomiadats amb facilitat. Tot i el domini en el joc, va costar inaugurar el marcador, i després de no aconseguir marcar ni Alex, ni Sergio ni Carlos en clares ocasions, de nou va tornar a ser Victor que culminaria una jugada col.lectiva en el minut 16 i repetiria en el 23 amb un gol després d'un control orientat excel·lent. Vam marxar al descans amb el resultat de 0-2 i amb poca sensació de perill per part del Cabrera, que únicament es va acostar amb cert perill en un parell d'accions i en les altres jugades la defensa es va encarregar d'evitar mals majors. De nou destaquem l'actuació de Mauro, una assegurança per a la nostra porteria en un partit pràcticament perfecte, d'un noi que està millorant a passos agegantats.

En el tercer quart arribaria la sentència, amb dos gols més obra d'Alex i Mauro, però amb una sensació dolenta, ja que van ser uns minuts de joc pobre, amb moltes imprecisions en la passada i una sensació de relaxació que no van agradar gens. Els nois es van sentir molt superiors al veure que el Cabrera no arribava i en lloc de posar una marxa més, van reduir la intensitat i el ritme.

 Els últims 12 minuts van ser de domini altern i va ser el període on el rival va disposar de més accions de perill, amb 2 o 3 xuts llunyans que van fer lluir-se a un Mateu que va estar molt atent i va aconseguir mantenir la porteria a 0.