• A la represa els locals posaven l'empat en el marcador i anirien a per la remontada
  • Marc Chueca treia dues pilotes que eren gol i ens salvava del 2-1
  • L'expulsió del porter local condicionaria els darrers instants del matx
  • Joan Molina marcava el gol de la victòria al transformar una pena màxima al temps afegit

David Casany - Miquel Sánchez |  Aquest dissabte a Avià pocs podien esperar que els verd i blancs, amb un rendiment en quant a punts molt fluix lluny de Vallmorena, aconseguissin emportar-se els tres punts de la comarca del Bergadà. Però el menys esperat de tot era el guió de partit que es va acabar donant sobre la gespa d'Avià.

Els locals van començar dominant el tempo de l'encontre però sense gaudir d'ocasions de perill. Per contra els nostres poc a poc van anar agafant el tacte a la gespa i a les dimensions del terreny de joc i a mida que van anar passant els minuts es va anar veient un millor Vilassar.

Fins a tal punt que un servei de cantonada arribaria el premi: Pol Victòria rematava al fons de la xarxa i posava el 0-1 en el marcador (min40). Amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la represa els locals sortirien amb aires de remuntada i, de fet, a ben poc van estar d'aconseguir-ho. Superats els 20 minuts de la represa l'Avià aconseguia posar l'empat en l'electrònic (1-1, min65) i poc després a res estaria de posar el 2-1: una actuació memorable de Marc Chueca (evitant clars gols locals) i el saber patir en defensa, ens van permetre arribar al tram final del partit amb l'empat en el marcador.

Només restaven 10 minuts pel final de l'encontre quan el porter local era expulsat per una agressió a Yerlín. Una acció, la de quedar-se amb 10 jugadors, que va refredar l'empenta ofensiva de l'Avià i que va despertar l'olfacte de victòria dels nostres. Serien 10 minuts en què clarament els de Pedro Quijada començarien a gaudir de bones aproximacions a la porteria visitant: una de les més clares era un xut de Larbi que marxava fregant el pal de la porteria bergadana. A tot això, en aquells mateixos instants es realitzava un canvi que anava a ser determinant: minut 85 i entrava al terreny de joc Joan Molina en el lloc de Loren.

I quan ja semblava que marxaríem amb l'empat a la motxilla... Penal! Jugada a dins l'àrea local que acabava amb una centrada dels nostres que impactava en el braç d'un jugador de l'Avià. En ple temps de descompte, i enmig de les protestes locals, l'àrbitre assenyalava el punt de penal. Joan Molina, el veterà de l'equip, agafava la responsabilitat de llençar-lo. Sang freda i cap dins! Molina transformava la pena màxima i feia embogir a tota l'expedició verd i blanca (1-2, min90). No hi havia gaire temps per més. L'Avià treia de centre amb un xut llunyà, refussàvem i final del partit.

Aquesta és la segona victòria del CEV de Pedro Quijada i Edu Reyes lluny del Municipal. Recordem que fins a dia d'avui només s'havia aconseguit conquerir el camp del San Cristóbal.