UDA GRAMANET 1-2 CE VILASSAR

18.02.2013 15:44

 TRES PUNTS PER ESCALAR MÉS AMUNT QUE MAI

  • El CEVilassar s’emporta una merescuda victòria (1-2) del camp de la Grama B
  • Dels darrers 24 punts en joc el CEV ha aconseguit sumar-ne 19
  • Aquesta dinàmica positiva ens situa a la 10 posició de la taula

 

L’escalada del CEVilassar segueix sense frenar i tret de dos moments puntuals, a Mollet i Guíxols, l’equip de Toni F.Corominas podríem dir que està sent un dels equips més en forma d’aquests darrers mesos a la 1a catalana. La darrera mostra d’aquest gran nivell el trobem en la treballada i merescuda victòria que els verd i blancs es van emportar aquest passat diumenge de Can Peixauet: superant per 1 gol 2 al filial de la UDA Gramanet i tornant a exhibir un gran nivell futbolístic al primer temps i una entrega en defensa sensacional a la represa.

El partit va començar amb una Grama B que insistia en pressionar molt amunt la sortida del pilota vilassarenca, un fet que provocaria moltes pèrdues de pilota i moltíssimes imprecisions a l’hora de sortir jugant des del darrera. Per sort, cap d’aquestes petites errades acabaria amb conseqüències en el marcador. Amb el pas dels minuts, i com ja acostuma a passar en tots els encontres, el guió de la primera part passaria a ser el de “monòleg verd i blanc” i continues aproximacions a la porteria local. Un Cristian Martín insistent provocaria accions constants de perill per banda dreta i un Albert Hospital lluitador també aconseguiria arribar aprop de l’àrea colomenca.

Però el silenci a Can Peixauet, un escenari immillorable però a la vegada molt fred en quan a ambient, es trencaria amb la celebració d’una meravella de gol: possiblement un dels gols més “murris” i més macos a la vegada que haurem pogut veure en tota aquesta temporada: falta lateral treta ràpid per Toni Martín, la pilota li arriba a Mendo, que a tres quarts de camp agafa direcció frontal de l’àrea, marxa del primer, del segon, del tercer... i enmig de mil i un jugadors aconsegueix fer una assistència de cullera perquè entri sol JuanPe, qui amb molta sang freda, i davant la sortida d’Adrià Mir, acabaria definint a la perfecció per fer el primer gol del matí (0-1 min 22).

El veterà jugador vilassarenc celebrava el gol amb entusiasme i li dedicava als seus, situats tot just darrera la porteria. Així doncs es trencava l’empat i el silenci, i al mateix temps arribava un gol més que merescut i buscat pel conjunt entrenant per Toni F.Corominas. 

D’aquí fins als últims 3 minuts de la 1a part podríem dir que el domini del Centre Esportiu Vilassar va ser molt gran, amb molta seguretat en sortida de pilota i amb grans triangulacions i moviments que no paraven de propiciar arribades a l’àrea rival. Això sí, del minut 42 al 45 hem d’apuntar que la Grama va tenir una petita empenta i va gaudir de dues aproximacions “perilloses”: en una d’elles Rubén Salvador va allunyar el perill en última instància i en la segona Sergio Cano aturaria sense problemes. Amb el 0-1 i amb bones sensacions era com s’arribava al descans.

 

Una segona part disputada i sense sentència

Can Peixauet “demanava” a crits una reacció en la segona meitat, i el cert és que potser la reacció no va ser tant de la Grama com sí que va ser la baixada de nivell del Vilassar de Dalt: dos aspectes que van propiciar una segon tram d’encontre més disputat que el primer acte. Això sí, la primera reacció arribava des de la banqueta: on Jonathan Sánchez donava entrada a Poño i Pluvins. Tots dos jugadors aportarien més frescor i millors accions d’atac a l’equip colomenc. Sense anar més lluny a Poño li anul·laven un gol només començar la segona part (era fora de joc clar) i Pluvins era qui més insistia en termes ofensius i qui més intentava desequilibrar. Entre mig de tot plegat el CEVilassar també seguia intentant mantenir el seu estil de joc però el cert és que no aconseguia arribar al mateix nivell del primer temps.

Però amb o sense el domini de la primera part el CEV seria qui més ocasions de perill tindria per poder sentenciar el partit: Makaay, Cristóbal, Loren, Mendo... Tots ells en tindrien de forces clares i només un acabaria transformant en gol la seva ocasió. Estem parlant de Cristóbal: qui marcava el segon gol del partit al definir molt bé després d’una bona centrada de Makaay (0-2, min67).

L’eufòria visitant, però, poc duraria perquè en la següent jugada Angel, després d’una sèrie de refusos, marcava el primer per la Grama i li tornava a posar emoció al partit (1-2, min68). Era una “petita gerra d’aigua freda” per uns verd i blancs que tenien, en part, el domini del partit i que veien com els locals seguirien tenint opcions fins al darrer instant del partit.

Amb una Grama bolcada a l’atac però sense gaire precisió, sobretot degut al gran treball de la nostra línia defensiva, els nostres gaudiren durant els darrers 10 minuts de partit de forces ocasions de gol per sentenciar el matx: però cap, cap d’elles, acabaria en gol.

D’aquesta manera s’arribava al final del partit i el Centre Esportiu Vilassar certificava una nova victòria a la Primera Catalana (1-2). Tres punts que s’aconseguien en un estadi històric com Can Peixauet i davant un rival directe per eludir el descens com ho és la Gramanet B.

Amb aquests tres punts els de Toni F.Corominas i Jabel Granollers escalen fins on mai encara havien pogut escalar: a la 10ª posició a la taula, amb 25 punts, 3 per sobre del descens i 6 del seu proper rival: l’Avià (4t classificat).

 

PROPER PARTIT: CEVILASSAR – UE AVIÀ (diumenge 24 de febrer, 12’00h, Mpal Vallmorena)

 

CONSULTAR FITXA DEL PARTIT: UDA GRAMANET B 1-2 CEVILASSAR

 

CLASSIFICACIÓ I JORNADA AL GRUP 1 DE LA PRIMERA CATALANA

 

MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Ràdio Vilassar de Dalt sempre present per fer les retransmissions dels partits. En imatge: Josep Lajarín i Miquel Vilamitjana

En imatge tots dos equips entrant al terreny de joc del Municipal de Santa Coloma de Gramanet: Can Peixauet

En imatge el capità Fran Fuentes encapçalant una concentrada filera de companys d'equip: Sergio Cano, Rubén...

En imatge l'onze titular d'aquesta setmana: Fran Fuentes, Juan Pedro, De Frías, Rubén, Sergio Cano, Galeano,

Hospital, Edu Camps, Mendo, Cristian Martín i Toni Martín.

En imatge els jugadors de la UDA Gramanet B abans de l'inici del partit...

En imatge tots dos capitans donant-se sort...

En imatge la tripleta arbitral i tots dos capitans

En imatge Toni Martín: qui va tornar a realitzar una gran actuació com a lateral esquerre.

En imatge Albert Hospital en una de les seves múltiples lluites amb la defensa colomenca.

En imatge Juan Pedro rebent la passada interior de Mendo

En imatge Juan Pedro preparant-se per engaltar un xut que acabaria significant el 0-1 (veure seqüència més a baix)

En imatge Juan Pedro a res d'impactar amb l'esfèrica

En imatge Juan Pedro ja ha xutat a porteria. EL DETALL: Rubén Salvador també fa el gest de xutar... Curiós!

En imatge tornem a veure com Rubén Salvador segueix fent punteria des del darrera. Juan Pe ja ha finalitzat la jugada...

En imatge Juan Pedro celebrant el gol amb els seus. Imatge molt emotiva.

En imatge tots els seus companys arribant a la zona on estava celebrant el 0-1 Juan Pedro.

En imatge tots els seus companys arribant a la zona on estava celebrant el 0-1 Juan Pedro.

En imatge tots els seus companys arribant a la zona on estava celebrant el 0-1 Juan Pedro.

En imatge Juan Pedro celebrant el gol amb el seu gran amic i company de "mig camp" Mendo

En imatge Juan Pedro celebrant el gol amb el seu gran amic i company de "mig camp" Mendo

En imatge Edu Camps. I en segon pla, enfocat, podem observar l'atenta mirada de tot el cos tècnic i els lesionats a la grada.

En imatge la demostració del bon treball en defensa:s seiós partit de la parella Fran Fuentes i Rubén Salvador.

En imatge podem observar com la resta de companys celebren el gol! Fins i tot Marc Reyes...

En primer pla Cristóbal Leon després de marcar el 0-2 i en segon pla el cos tècnic i banqueta també celebren.

En imatge Chino es tira a sobre de Cristóbal Leon per celebrar el 0-2.

En imatge un Makaay que tindria algunes de clares per marcar....

El marcador final a Can Peixauet.

En imatge els jugadors del CEV i la Grama, un cop acabat el partit i aconseguits els tres punts.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode