UD Cirera 1 - 1 JUVENIL 'A'

22.03.2011 11:42

Un empat 'in extremis' que dóna més aire al Sant Gabriel 

Partit totalment dominat pel Vilassar Dalt, malgrat no jugar el seu millor partit. Tot això, davant un Cirera que es va dedicar a defensar la seva porteria i a sortir al contraatac (sobretot amb pilotes llargues cap al dorsal 18). El Vilassar va tenir la pilota, la va tocar al seu propi camp contínuament, sobretot a la primera part, però a partir de tres quarts de camp li va faltar l'encert i claredat que acostumem a tenir. No es va xutar, els nostres juvenils volien entrar jugant, i de fet, en alguna ocasió ho van acabar aconseguint, però el porter del Cirera va  ser el millor del seu equip i va treure mans prodigioses.

Al minut 30 va lesionar-se Ollé, central del Vilassar, que va haver d'abandonar el terreny de joc per donar entrada a Carlos, el capità. I, quan tot semblava que ens aniríem amb el 0-0 al descans, va arribar, al temps afegit, l'1-0. Va ser un gol de cap, a la sortida d'un còrner.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica, el Cirera tancat darrere intentant sorprendre al contraatac, que en aquesta ocasió no va poder, i un Vilassar de Dalt que va intentar buscar el gol, però que va estar molt espès a la zona de finalització. Els visitants van tenir una gran ocasió amb un llançament de falta de Granero que es va estavellar contra el travesser. El pas dels minuts deixava entreveure que seria molt difícil capgirar aquell injust 1-0. A tot això, i com és lógic, els jugadors del Cirera perdien temps contínuament. Davant d'aquestes pèrdues de temps, però, l'àrbitre no va fer res per aturar aquesta estratègia dels mataronins. Precisament el col·legiat seria protagonista cap al final del matx, quan en temps de descompte, expulsara a un jugador del Vilassar Dalt. Però al minut 97, malgrat totes aquestes adversitats,  Pau va aprofitar una pilota que s'havia quedat morta a l'àrea petita per fer l'1-1.

No hi va haver temps per res més, empat entre el Cirera i el Vilassar Dalt, que junt amb la victòria del Sant Gabriel davant el Bufalà el deixen ja molt lluny, a 8 punts, però mai s'ha de donar una lliga per perduda.