UD Cirera 0 - 4 ALEVÍ 'A'

22.03.2011 11:19

 GRAN VICTÒRIA PER SEGUIR SOMIANT ABANS DEL PARTIT CLAU 

Després de tres setmanes sense competir, jugàvem un partit contra un rival de la zona baixa, però un rival molt batallador i de primer any. Els primers dos quarts ens ha costat agafar el ritme físic per la falta d'entrenaments i per aquest aspecte no hem tingut la possessió que normalment tenim i on millorem el nostre joc en base a la pilota. En acabar els dos primers quarts ens anàvem amb 0-2 al descans amb dos gols d'Adriano amb dos individualitats a l'estil Messi que ha definit regatejant fins a quatre rivals inclòs el porter.

En els dos últims quarts sí que hem estat el Vilassar de Dalt de tota la temporada, els errors inicials d'excés de conducció i la no recerca d'espais lliure i col·locació de cos i l'anticipació per rebre les pilotes han canviat totalment i ha unit amb la baixada física del Cirera. Hem combinat molt millor i amb més amplitud que en els primers dos quarts i amb aquests conceptes han vingut dos gols més (0-4).

Destacar al nostre Porter Axel, que per fi ha aconseguit no encaixar gols i ha treballat molt bé els conceptes inculcats pel seu entrenador i ha tret 3 uns contra uns molt perillosos que ja es cantaven gol a la grada.

 

Aleví 'A' vs Premià de Dalt (diumenge a les 12'30h)

Aquesta setmana ens arriba el partit més important de tota la temporada, contra el Premià de Dalt. Entrenarem al màxim nivell psicològic, físic, tàctic i tècnic per batre aquest líder de la categoria. Sabem de que som capaços, i no dubtem que al nostre nivell futbolístic i amb humilitat i treball aquest objectiu es pot aconseguir amb creus.