• El camí del retorn a Preferent ja ha començat
  • Victòria incontestable dels de Sergi González i Joan Vives
  • El Trajana es va avançar de penal, però el Juvenil ‘A’ va dominar tot l’encontre
  • Uri, Armero i Peque: autors dels gols

DAVID CASANY - L’objectiu és tant ambiciós com complicat: retornar la categoria de Preferent al CEVilassar. Però amb Sergi González i Joan Vives a la banqueta tenim la garantia d’un bon treball i d’un grup que serà i voldrà ser tremendament competitiu jornada rere jornada. Aquest passat dissabte comença el camí de retorn a la Preferent i aquest començament no podia ser millor: victòria incontestable al complicat camp del Trajana.

Els locals es van avançar en el marcador gràcies a un gol de penal (1-0). Aquest gol seria gairebé la única acció de perill dels locals durant el primer temps.

Una primera part en què el Trajana tindria a la seva defensa molt avançada i en què els nostres, sense partir al darrera, aprofitarien aquesta avinentesa per enviar pilotes a l’esquena dels defensors locals. Totes aquestes pilotes, o gairebé totes, acabarien amb ocasions molt clares de gol: però cap d’elles acabaria sent transformada.

La falta d’encert s’acabaria trencant quan, al fil del descans, Uri aconseguia rematar en un servei de cantonada per acabar enviant la pilota al fons de la xarxa (1-1).

Gerra d’aigua freda pels locals i clara injecció de moral pels nostres: que no acababen de finalitzar en gol cap de les clares accions de perill de què havien estat gaudint. Amb l’empat en el marcador s’arribava al descans.

A la represa els nostres gaudirien d’alguns homes de refresc i el domini del partit, amb el pas dels minuts, s’aniria accentuant. Per part del Trajana cal destacar un xut al pal i poca cosa més. En canvi els nostres seguirien gaudint de la pilota i de moltes accions en les quals poder donar últimes passades de gol. Aquestes assistències acabarien sent bones gràcies a la bona execució de grans passades per part de Adri Tejero o Villa. Del primer d’ells naixeria el gol d’Armero, i del segon (Villa) acabaria arribant el gol de la sentència: obra de Peque.

El Juvenil ‘A’ juga el seu proper partit a casa: davant un Júpiter que lidera (anecdòticament) la classificació gràcies al 7-0 de la 1a jornada de lliga. Els nostres són els segons classificats. El partidàs entre CEV i Júpiter es jugarà dissabte a les 19’00h.

ESCOLTAR ENTREVISTA A JOAN VIVES I JOU LÓPEZ (Fora de Joc, 7 d'octubre del 2013)