TORNEIG ILLA FANTASIA 2013 - RESUM

17.06.2013 19:47

EXITOSA PRIMERA EDICIÓ DEL TORNEIG ILLA FANTASIA!

Més d’un miler d’afeccionats, prop de 500 jugadors, 45 partits de futbol, 48 hores d’espectacle, 45 equips participants i més de 15 clubs inscrits. Aquestes són algunes de les moltes xifres que poden ajudar-nos a entendre que aquest darrer cap de setmana es va viure un dels esdeveniments més especials en la història del Centre Esportiu Vilassar.

El “I Torneig de Futbol Base Illa Fantasia” va obrir el teló amb la il·lusió de fer passar un gran cap de setmana a tots aquells que anessin desfilant per Vallmorena. I el cert és que molts dels qui van participar en aquesta festa del futbol van marxar del Municipal amb un somriure i una gran experiència a la motxilla.

 

Els nostres també s'uneixen a l'espectacle

Equips com Cornellà, Europa, Damm, Sant Gabriel, Badalona, Sant Andreu, Castelldefels i molts d’altres, de també molt renom, asseguraven l’espectacle sobre la gespa de Vallmorena. I al bon nivell futbolístic de tots els equips participants s’hi va unir el nostre propi futbol base: el qual va demostrar, amb un gran paper en totes les categories, perquè es comença a parlar tant bé de la nostra pedrera. Fins a 3 equips verd i blancs van aconseguir imposar-se en els seus triangulars:  l’Aleví B, el Benjamí D i el Prebenjamí C. D’altres, com els Benjamins C o F, l’Aleví D o el Prebenjamí A es van quedar a les portes de poder ser campions en els seus grups.

 

Les tandes de penals: tot un èxit

Un dels fets més destacats en tots els encontres era el seu final: no només per conèixer quin era el resultat del partit sinó que per veure com es desenvolupaven les sempre emocionants tandes de penal.

I és que malgrat un equip perdés el partit després podia emportar-se al sac una tanda de penals. En aquest sentit es van poder arribar a celebrar petites victòries dins les pròpies tandes de penal. Unes imatges que denoten moltes alegries en tots els equips participants: tinguessin els resultats que tinguessin en els anteriors partits.

 

Uns autèntics campions

Als nostres tres campions hi hem de sumar uns quants més... Molts van ser els equips que van merèixer emportar-se el primer trofeu però tant sols 13 (descartant les 2 categories d’Escola) van poder fer-se amb la primera posició del pòdium.

Malgrat això, com també en el cas de la tanda de penals, la organització del Torneig aconseguiria que tots els equips somriguessin en aquestes entregues de premis. El perquè de tot plegat, molt senzill: tots els equips gaudien d’un trofeu molt similar (diferenciat tant sols en el color: or, plata i bronze) i d’un pack de premis per cadascun dels participants.

 

Altres al·licients

El torneig en sí no només va gaudir del millor futbol base de Catalunya sinó que també va venir acompanyat de molts ingredients que van fer, d’aquest, un torneig ben especial. Per començar: el temps, amb un cel serè i temperatures molt agradables que van ajudar a què s’apropés moltíssima gent al Municipal.

Un dels punts més forts, en quan a “valor afegit”,  va ser el servei de Bar que oferia la pròpia entitat a la part central de la tribuna: molts van ser els qui van gaudir de la gran qualitat dels entrepans i el servei en sí, molt professional, que s’oferia en aquest Bar.

Gran part de l’ambient el va crear, també, el constant fil musical: el nostre amic Dj Kaunas va ser l’encarregat de posar ritme musical durant tot el cap de setmana i tant els equips com la grada ho van agraïr ballant al ritme de les notes musicals.

 Els sortejos i els premis també li van donar un toc especial al torneig:  per cada entrada es donava una pack de productes de regal i, a més a més, a cada equip, un cop finalitzava la seva participació, se li feia entrega d’una caixa plena de begudes i aliments.

En aquest sentit volem agraïr enormement als Sponsors oficials del TORNEIG F.BASE ILLA FANTASIA: parlem de Pepsico, Coca-Cola, Sunny Delight, Danone, Gatorade, Cacaolat i Nestlé. A tots ells també cal afegir un gran agraïment al principal patrocinador del Torneig, el parc Aquàtic Illa Fantasia, i als habituals patrocinadors del club: Autoequip i Roger’s. 

 

Els equips campions van ser els següents:

 

CATEGORIA ALEVINS

  • Aleví 2001: Aleví 'B' CEVILASSAR
  • Aleví 2001 (grup 2): CF DAMM
  • Aleví 2002 (grup 1): EC Granollers
  • Aleví 2002 (grup 2):  UE Sant Andreu

 

CATEGORIA BENJAMINS

  • Benjamí 2003 (grup 1): EC Granollers
  • Benjamí 2003 (grup 2): AE Prat
  • Benjamí 2003 (grup 3): FC Martinenc
  • Benjamí 2004 (grup  1):  Benjamí 'D' CEVILASSAR
  • Benjamí 2004 (grup 2): UE Castelldefels
  • Benjamí 2004 (grup 3): U. AT Horta

 

CATEGORIA PREBENJAMINS

  • Prebenjamí 2005 (grup 1):  UE Castelldefels
  • Prebenjamí 2005 (grup 2):  CE Vila Olímpica
  • Prebenjamí 2006 (grup 1): Prebenjamí 'C' CEVILASSAR
  • Prebenjamí 2006 (grup 2): GPE Manigua

 

ÁLBUM AMB MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode