TORNEIG D'ESTIU DE FUTBOL 7

30.06.2011 15:44

Aquest dilluns comença el Torneig d'Estiu F7!!

 Com ja ve esssent habitual el Municipal de Vilassar de Dalt tornarà a gaudir un any més d'un dels torneigs més emblemàtics de l'any: el torneig d'estiu de f7.Des del CE Vilassar s'organitzarà una nova edició de torneig en modalitat futbol 7 dels dies 4 de juliol al 23 del mateix mes.

Torneig Futbol Base suspés

Durant aquest període també es pretenia organitzar un Torneig de similars característiques però per a categories de Futbol Base (imatge)

 Al final aquest Torneig de Futbol 7 de Futbol Base (per a Prebenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils) s'ha suspés per manca d'equips inscrits.

Teníem forces equips que hi volien participar però el nombre de conjunts no era suficient com per realitzar un torneig en bones condicions

 

Torneig F7 2011 ja en marxa!

A través del Facebook hi haurà diverses línies d'actuació: hi penjarem el calendari (dies, hores, camps, etc.), els resultats i les classificacions. Així mateix també es podrà gaudir d'un espai on esplaiar les impressions de tots els qui participeu dins el torneig*.

També serà un punt més de connexió entre la organització del torneig i els equips (com a complement de les oficines del club i dels telèfons de contacte). En aquest portal també hi anireu trobant algunes fotografies dels equips fetes pel Departament de Premsa del club.

El torneig en sí no proposa gaire canvis a nivell organitzatiu i esportiu. Aquestes dades segur que us són d’utilitat:

-PREU inscripció 425 € 

-DATES : 4 juliol al 22 juliol 2011

-PLACES LIMITADES: Màxim 16 equips

-MÍNIM 7 PARTITS

-PREMIS :

*1r Classificat : Trofeu i inscripció gratuita proper any

*2n i 3r Classificats Trofeu i obsequis 

-Els jugadors disposaran d'ampolles d'aigua mineral en tots els seus partits