Toni F.Corominas - Primer Equip

26.04.2013 15:36

TONI F.COROMINAS NO CONTINUARÀ L’ANY VINENT

  • La decisió l’ha pres el propi entrenador amb la resta del cos tècnic: “Hem pensat que necessitem un canvi”.

 

L’entrenador del Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar va fer saber al club aquesta mateixa setmana que la temporada vinent no seguirà al capdavant del conjunt verd i blanc.  Tot i això el entrenador ha deixat ben clar, en un comunicat que, per sobre de tot, “la millor manera de tancar aquesta etapa serà aconseguint l’importantíssim objectiu de la permanència”.

La raó d’aquesta decisió és tant senzilla com complicada: “A la vida anem superant etapes i en aquest moment hem pensat que necessitem un canvi”. Així comença el breu comunicat que ha publicat el propi Toni F.Corominas, qui ja ha advertit que la resta del cos tècnic (Jabel i Marc Bufí) aniran de la mà d’ell i tampoc seguiran a l’entitat la temporada vinent.

 

El posicionament del club

A l’entitat ara hi ha un objectiu clar que és el d’assolir la permanència de la categoria. En aquest apartat tot el club, jugadors, entrenadors, col·laboradors, junta, socis i afició hem sumar esforços per tal d’aconseguir mantenir aquesta Primera Catalana.

El club respecta la decisió del cos tècnic i el que farà és, sense presa alguna, posar-se a treballar per preparar la propera temporada. En aquest sentit el CEV té molt clar que buscarà un entrenador que encaixi amb el projecte de club, on els  valors  esportius i personals del nou entrenador estiguin alineats amb els del CEV. Tenim un estil de joc al qual volem ser fidels i uns valors de treball, esforç, compromís, honestedat que els volem veure reflectits en el treball del nostre Primer Equip. Un equip que ha de ser un exemple i model de comportament per tot el nostre futbol base, molt més enllà dels resultats, com ha sigut en aquest últims any el equip entrenat per  en Toni F. Corominas.

 

Moments inoblidables

Toni C. ha comentat que “Han estat unes temporades fantàstiques, amb moments inoblidables i d'emoció màxima... També és veritat que d' altres no tant, però precisament aquests, ens han fet forts per aconseguir èxits d'identitat i, alhora, històrics”.

 

Agraïments

Tot el equip tècnic estan agraïts de la tasca realitzada per directius, coordinadors, jugadors, personal del club, socis, afició i família.

 

Marxar amb la feina feta

El principal objectiu de tot el club i equip és aconseguir la permanència. Com ja deixa clar en el seu comunicat Toni F.Corominas , l’entitat desitja que entre tots puguem aconseguir aquest objectiu, perquè és la millor manera de tancar l'etapa en la qual tots hem dipositat tant esforç, sacrifici i il·lusió.

Toni F.Corominas ha comentat  : “Som-hi CEV, 1 ESFORÇ més!! Un esforç de categoria!”.

 

26 de abril de 2013.

Vilassar de Dalt

CE Vilassar.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode