Toni F Corominas entrevistat a M1TV

24.11.2011 11:27

Toni F. Corominas: "L'objectiu és seguir treballant com fins ara"

En el següent enllaç podeu descobrir què pensa Toni F. Corominas, entrenador del nostre Primer Equip, sobre el transcurs d'aquesta nova temporada. El nostre entrenador va formar part de la tertúlia futbolística d'aquesta setmana al "Carnet Esportiu" de M1TV.  Tot plegat després de la important victòria aconseguida al camp del CE Mataró i abans d’enfrontar-se amb la Guineueta aquest proper cap de setmana (diumenge 12h, Mpal. Vallmorena)

En aquesta entrevista a tres bandes, van formar part dos tècnics més: l’entrenador del Mataró, Juan Moscoso, i el del Argentona, Antonio González. Tots tres tècnics dirigeixen equips maresmencs a la categoria de 2a divisió catalana, i tots tres entrenadors van deixar clar, al llarg de les seves intervencions, que les relacions entre els diferents conjunts és força bona i que estant contents de poder gaudir de fins a 4 derbis maresmencs (Premià de Dalt, Mataró, Argentona i  Vilassar de Dalt), ja que els desplaçaments per Badalona i Barcelona gaudeixen d’una dosis extra-futbolística molt complicada de treballar i controlar en aquest tipus de categories.

L’entrenador del Centre Esportiu Vilassar va ser un dels tres protagonistes entrevistats que més va intervenir, mostrant-se molt còmode davant les càmeres de M1TV i tenint paraules i discurs per tot allò a què feia referència el presentador del programa.

Durant la tertúlia va haver-hi temps per tot. Es va parlar de com està anant aquesta temporada i de com va ser de l’any passat. En relació l’anterior campanya Toni recorda que el nostre Primer Equip va quedar-se a les portes de l’ascens, després d’estar fins a 7 mesos de competició liderant la categoria. Però que malgrat això “el just campió va ser el Martinenc, que va realitzar una gran segona volta” i que, per contra, nosaltres “vam punxar” en unes determinades ocasions i això va ser clau per no assolir l’ascens.

En relació a aquesta temporada, de les interessants paraules de Toni F. Corominas destaca el fet de creure que "l'objectiu no és l'ascens, sinó seguir treballant com fins ara"; el tècnic diu que "l'ascens és una gran il·lusió" i a tot això també afegeix que desitja que "l'equip no pateixi més lesions".  En aquest sentit el tècnic de l’Argentona, Antonio González, afirma estar segur que els dos conjunts que estaran lluitant per l’ascens seran el Centre Esportiu Vilassar i el Turó de la Peira, als quals se’ls podria unir el Canyelles en darrera instància. Com a curiositat afegim que a l'Argentona se li donen força bé els rivals de dalt de tot, ja que l'any passat va vèncer al Martinenc i al propi CEVilassar. En aquesta temporada els quadribarrats maresmencs han aconseguit ja doblegar al nostre Primer Equip i al Mataró; i cal recordar que aquesta propera jornada l'equip entrenat per González s'enfronta al Turó de la Peira, primer classificat; així doncs, veurem si segueix la bona ratxa de resultats de l'Argentona davant d'equips forts.

 A tot això el nostre entrenador, Corominas,  no s'oblida de les arrels de l'entitat i afirma que el Centre Esportiu Vilassar gaudeix d'una molt bona salut en el futbol base i que el Primer Equip ha de ser considerat com a "una etapa més dins del procés de formació de jugadors a l'entitat".

Cap al final de l’entrevista  hi trobem la nota graciosa: no us perdeu el què diu sobre la Col·lecció de cromos del CEV!

Us recordem que podeu consultar la tertúlia en el següent enllaç.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode