SORTEIGS DEL CEVILASSAR

03.05.2011 15:08

GUANYA ENTRADES PEL FCBARCELONA - DEPORTIVO DE LA CORUNYA! O TAMBÉ POTS GUANYAR UNA QUOTA GRATUÏTA PER LA TEMPORADA VINENT!

El CEVilassar vol acabar la temporada a lo gran, i ho vol fer oferint la possibilitat de que la seva família guanyi!  Estem parlant del sorteig de quatre entrades pel partit FCBARCELONA – DEPORTIVO DE LA CORUNYA. Si els culés toqueu fusta segurament serà el partit en què el Barça podrà oferir el títol de Lliga a l’afició. Si els culés seguiu tocant fusta, segurament també serà el darrer partit en què es podrà gaudir del Barça al Camp Nou abans de la finalíssima de Wembley. El partit és el 15 de maig, i estem segurs que t’encantaria anar-hi!

Així que no t’ho pensis: compra el teu número (per només 2 euros) o adquireix el teu talonari de números a les oficines del Centre Esportiu Vilassar! El sorteig anirà en concordança amb la terminació del número premiat del sorteig de la ONCE del proper 12 de maig.

Tens molts números per ser l’afortunat que s’emporti el sorteig!!!! A què esperes?

I a tot això... també hem posat en marxa un altre sorteig... i deunidó quin sorteig!!!!

Després de regalar entrades pel derbi Barça – Espanyol, per la festa del Barça – Depor... el què farem és regalar la QUOTA per la següent temporada!!! Sí, sí! La quota, sencera, no pagaràs res l’any que ve!!!! Adquireix des de ja mateix els teus números!! Juga amb el Vilassar! 

Participant no només ajudes al Centre Esportiu Vilassar, sinó que entres en el sorteig de premis que realment valen la pena: anar a celebrar la lliga al Camp Nou i tenir una Quota gratuïta per la temporada vinent!