Seguim pel bon camí després de vèncer a Poble Sec

28.09.2011 13:02

El Primer Equip segueix imparable

 Tres de tres. Nou de nou. Zero de tres. Aquests són els números que més destaquen en l'inici de lliga del nostre Primer Equip. Tres partits jugats, tres partits guanyats; i, per tant, nou punts en joc, nou punts a la butxaca. I la clau de tot això recau en la darrera de les xifres: zero de tres. I és que el CEVILASSAR en tres partits no ha rebut cap gol en contra. El bon treball defensiu, la constant possessió de pilota i les intervencions de Sergio Cano han fet que mantinguem la porteria a zero; una estadística bàsica per poder fer útil el bon joc d'atac dels nostres.

 La darrera victòria es va donar al camp del Poble Sec, on el 0-2 va ser un resultat curt tenint en compte les inumerables ocasions de gol dels nostres i el domini total del partit. Edu Camps i Jordi Sultan van ser els encarregats de posar aquests dos gols en el marcador.

 Aquest cap de setmana espera un nou rival dur: el Turó de la Peira. Els barcelonins visiten el Municipal de Vallmorena (diumenge 12h) amb la condició de invictes (un partit aplaçat i dos guanyats) i amb l'etiqueta d'equip aspirant a la part alta de la classificació.