Segueix la Pretemporada 15-16

13.08.2015 19:14

SEGUEIX LA PRETEMPORADA DEL PRIMER EQUIP!

 
  • La pretemporada 15-16 del Primer Equip (resultats, resums i imatges) a les  xarxes socials  i al web del club
 

A partir del proper dilluns 17 d'agost el Primer Equip començarà la seva pretemporada per començar a preparar el debut en lliga de inicis de setembre (serà davant de la Fundació Grama). Els de Bruno Novkovic donaran el tret de sortida amb una sessió d'entrenament el mateix dilluns 17 d'agost: un entrenament on hi serà present gran part del bloc de jugadors que va aconseguir l'ascens la temporada passada. A tots ells s'hi afegiran noves possibles incorporacions per reforçar l'equip de cara a un curs on hauran de competir en una categoria més exigent com la 3a catalana. 

Bruno Novkovic és el nou entrenador del Primer Equip en aquesta temporada 15-16

Durant els partits de pretemporada aquesta imatge serà una constant: hidratació i molts canvis

 

Els partits de pretemporada

El primer partit que disputarà el Primer Equip serà al camp del CF Palautordera el dissabte 22 d'agost a les 17'30h, un equip que ve de ser campió a 4ta catalana i que ja estarà molt rodat (amb la pretemporada iniciada el 4 d'agost). A aquest partit li acompanyarà aquell mateix cap de setmana el que enfrontarà als nostres davant d'un equip de 2a catalana i que també estarà molt més rodat: la UD Mataronesa (diumenge a les 18h, al Mpal de Vallmorena). El reguitzell de partits, en ben mig de forces sessions d'entrenament, seguirà amb un enfrontament lluny de Vallmorena: dimecres 26 d'agost a les 20'30h al camp del Caldes de Montbui (Juvenil Preferent). I just una setmana abans del debut en lliga, els de Bruno Novkovic tancaran pretemporada rebent la visita del CD Deportivo Llobregat (diumenge 30 d'agost a les 12h).

 

Resums i imatges

Durant aquests dies de pretemporada compartirem aquí mateix i a Twitter/Facebook els resultats i breus resums (acompanyats d'imatges) dels partits que vagi disputant el Primer Equip. Aquests resums i imatges comptaran amb la col·laboració del Miki (delegat del 1r Equip), l'Abel Sánchez (jugador del fbase) i els serveis de comunicació del club.

 

 

PARTITS PRETEMPORADA 15-16

 

CF PALAUTORDERA  1-1 CE VILASSAR 

> Resum

 El Primer Equip debutava en pretemporada davant un vell conegut en l'anterior estiu: un Palautordera que ens havia superat en el amistós de preparació de l'any passat però que en aquest curs no podia passar de l'empat davant dels nostres. Tot plegat en un partit on si hi va haver un dominador, aquest va ser el Vilassar. La idea de joc que pretén implementar Bruno Novkovic en els seus jugadors ja es va començar a poder veure durant uns primers part on els nostres es van sentir molt còmodes jugant des del darrera i mantenint un alt percentatge de possessió. Uns possessió que acabaria donant pocions de gol pels nostres però cap d'elles seria aprofitada. En el cas dels locals, només es va comptabilitzar uns clara ocasió de perill que aturaria Nico. Al segon temps, en canvi el domini estaria més repartit. Fins al punt que durant el tram inicial de la represa, els locals aconseguien avançar-se en el marcador (1-0). A partir d'aquí, novament s'accentuaria el domini vilassarencs; un domini que tindria premi amb el gol (des del balcó de l'àrea) de Xavi Cusidó. El marcador ja no es mouria més i ja no es generarien gaires ocasions de perill degut al cansanci acumulat s tots dos equips i el matx acabaria amb el resultat de 1-1 final.

> Imatges

 

 

 Més imatges a l'àlbum de pretemporada del Facebook.

 

---

 

CE VILASSAR 2-2 UD MATARONESA

> Resum

 Ni 24 hores més tard del debut en pretemporada, el Primer Equip tornava a disputar un nou partit amistós. En aquesta ocasió encara més exigent al del dia anterior.. I és que els de Bruno Novkovic rebien la visita a Vallmorena de la UD Mataronesa, equip de 2a Catalana. Una diferència de categoria que no es faria evident fins al tram final de l'encontre: on el cansanci dels nostres (havien jugat el dia anterior i no han realitzat tanta pretemporada com els mataronins) i l'experiència dels altres provocaria un petit daltabaix en el conjunt verd i blanc. I és que malgrat dominar i arribar 2-0 a favor al descans (gols de Hueltes i Gonzalo) al final no es podria sumar el primer triomf de la pretemporada... Complicat d'explicar però així va ser: darrers minuts i un penal dubtós a favor dels visitants (2-1) i una errada en un refús nostre (2-2) acabarien "embrutant" un marcador d'aspectes deliciós (com ho era el 2-0). Tot i acabar empatant (dos empats en dos partits) cal apuntar que les sensacions des del cos tècnic (després d'aquestes dues primeres proves) són molt bones. 

 

> Imatges

 

Més imatges a l'àlbum de pretemporada del Facebook.

 

----

 

CF CALDES DE MONTBUI 2-5 CE VILASSAR

> Resum

 Després de dos empats consecutius i després de dos partits amb bones sensacions, el Primer Equip es desplaçava fins a Caldes de Montbui per intentar seguir millorant i, perquè no, aconseguir la primera victòria de la pretemporada. I el cert és que així va ser: primer triomf (i contundent) i novament bones sensacions després del partit. Un partit on els gols no arribarien fins a la segona part: amb dos bigolejadors (Alberto i Buitre) als quals els hi acompanyaria el gol també aconseguit per Uri. Apuntar que es va jugar davant d'un bon Juvenil A del Caldes de Montbui, un equip compacte i molt tècnic, i que militarà a la sempre exigent categoria de Preferent Juvenil. Durant els transcurs de la represa els locals reaccionarien als gols verd i blancs i marcarien fins a dues dianes que deixaven el marcador en el 2-5 definitiu. El proper diumenge: darrera prova de pretemporada abans del debut en lliga!

 

> Imatges

 

CE VILASSAR 13-0 CD DEPORTIVO LLOBREGAT

> Resum

Es tractava de l'últim partit de pretemporada, la darrera prova abans de l'inici de la competició. I millors sensacions no es podrien tenir: golejada, porteria a zero i trams de partit amb molt bon joc. Fins a 13 gols es van arribar a comptabilitzar en l'electrònic. Una xifra inusual, poc freqüent. Però això sí, una xifra que parla del bon nivell al què estan els nostres i també parla de l'ambició de l'equip. Al davant és cert que hi va haver un equip amb mancances defensives, ans el contrari en atac (un equip bo tècnicament i que va trenar forces accions combinatives). Això sí, les mancances a la zona del darrera i la forta pressió a dalt faria que els nostres tinguessin infinitat d'accions de perill per foradar la xarxa de la porteria rival. Al final van ser 13 gols. Més d'una desena de dianes que tancaven la pretemporada amb un balanç positiu: dos empats (Palautordera i Mataronesa) i dues victòries (Caldes de Montbui i Dep.Llobregat).

 

> Imatges

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode