Sant Pol 1 - 5 ALEVÍ 'A'

01.03.2011 14:34

 

Partit de gran intensitat y de gran efectivitat ofensiva per part del Vilassar de Dalt


Els primers dos quarts ens ha mancat posessió de pilota, ja que el Sant Pol ens presionava molt efeficaçment a la zona d'inici y sobretot les sortides per les bandes. També ens han creat bastants ocasions de gol però el nostre porter, Axel Villaroya, ha fet un dels seus millors partits a nivell de posicionament i técnica, donant seguretat en la zona defensiva. Al final dels primer dos quarts, gràcies como hem dit a Axel y també a Ros que ha aconseguit foradar la porteria contraria en dos ocasiones, finalitazava 0-2.

Començava el tercer quart, on el nostre equip ja s'ha sentit més còmode amb la pilota i el Sant Pol no ha aconseguit presionar la nostre sortida de pilota tan eficaçment. En aquest quart han arribat dos gols més per part d'Adriano amb dues bones individualitats dins l'àrea rival.

El darrer quart ha estat un tràmit ja que el marcador era bastant considerable i el Sant Pol ha abaixat els braços.

Resultat final 1-5 amb hat-trick de Ros.

Destacar la poca possesió de pilota i la falta de moviments, sobretot dels nostres centrecampistes a l'hora de buscar i crear espais per iniciar més còmodament les jugades ofensives. I per damunt de tot, destacar a Axel Villaroya, que está demostrant que no te límits si ell vol i que està evolucionant força ràpid.