Sant Pol 0 - 4 INFANTIL 'B'

01.03.2011 14:40

VICTÒRIA CONTUNDENT I ESTRENA DE MORUNO

Al primer quart el Vilassar ja es faria amo i senyor del partit, jugant molt la pilota, sense rifar-la. D’aquest domini va néixer el primer gol del matí, després d’un gran sprint de Pau que acabaria fent la passada enrera perquè Ignasi marquès creuant una pilota davant la qual ben poc va poder fer el porter local

Va ser a llavors quan el Vilassar es va relaxar una mica i acabaria patint durant una bona estoneta. La presència, però, de Edu, faria que el Sant Pol tingués a un defensa rival gairebé infranquejable.

En el segon quart els nostres van tornar a apretar i en una incorporació de Edu que acabaria en falta, Alejandro Estrelles marcaria un golàs per tota l’escaire que significaria el 0-2.

En el tercer quart es va veure a un Vilassar amb més ganes de marcar gols i de fer un bon joc, tot al contrari que durant els primers dos quarts en què els nostres van estar força fluixos.

L’infantil b va tocar i tocar pilota fins que Franco li va fer una passada en profunditat a Carlos: què amb dos regats increïbles deixaria assegut al defensa per després etzibar un un xut que acabaria significant el 0-3. En el darrer quart, el partit va seguir amb domini del Vilassar i els nostres van augmentar la distància en el marcador mitjançant un gol de cap de Moruno

Jugadors a destacar : Edu, Alejandro y Moruno pel gol. Així com també el porter Sergi, amb dos partit seguits sense encaixar.