Retorn partits de lliga - Gener 2018

09.01.2018 23:32

TORNA LA LLIGA!

  • Aquest cap de setmana (13-14 gener) torna la competició (consulta horaris aquí)
  • El Primer Equip juga el partit més destacat de la jornada al camp de l'At.Masnou

 

Després d’unes setmanes sense competició tornen els partits de lliga per tots els equips del futbol base i també pel Primer Equip. L’any 2018 en concret s’obre amb fins a 31 partits des de la categoria de Prebenjamins fins a la de Veterans. A Vallmorena es disputaran 12 encontres d’aquests 31.  

Això sí, aquests no són els primers partits de lliga de l’any: recordem que la setmana passada, després del dia de Reis, el Juvenil ‘A’ i l’Aleví ‘C’ ja disputaven partits de lliga i tots dos ho feien amb importants victòries a domicili (a Parets i Molinos, respectivament).

 

At.Masnou -Primer Equip: partit decisiu?

Els de Miki Corominas, ara líders de la classificació (27pts), s’enfronten al segon classificat: un At.Masnou (21pts) que a hores d’ara es troba 6 punts per sota dels nostres. Aquesta circumstància fa que el partit d’aquest d’aquest diumenge al Mpal d’Ocata (12:30h) agafi una rellevància encara més important i pugui acabar sent decisiu per l’esdevenir de la lliga. 

Un triomf verd i blanc faria que la distància augmentés fins als 9 punts, un empat mantindria a 6 punts als masnovins i, per contra, una derrota donaria molta vida a la zona alta de la classificació (retallant distàncies a només 3 punts). Sigui com sigui, encara restarà molta lliga per davant i hi ha rivals directes com l’Ametlla o el Martorelles que també segueixen de ben a prop als nostres.