RESUM CAP DE SETMANA 11-12 GENER

16.01.2014 15:15

LES MILLORS FRASES DEL FORA DE JOC 111!

  • Aquí teniu un recull del més destacat d’aquest retorn a la competició
  • En el Fora de Joc 111 es va analitzar una de les millors jornades del nostres Futbol Base
  • Edu Reyes i Moha Touray protagonistas de l’actualitat d’un 1rEquip que començava l’any amb victoria davant el Júpiter
  • En imatge el mateix Moha, migcampista del CEV, als estudis de RàdioVdD

David Casany - S'apropa un nou cap de setmana amb grans partits i el millor què podem fer és mirar enrere per recordar els grans resultats del passat cap de setmana! Tant de bo en tinguem d'iguals o de millors en aquest proper! Aquí hi teniu les millors frases del darrer Fora de Joc! Val la pena donar-li un cop d'ull! Segur que recordant tot plegat encararem amb molt d'optimisme aquesta propera jornada!

 

Edu Reyes

"Sabíem com guanyar al Júpiter i sabíem que anava a ser molt difícil, però la il·lusió ho mou tot"

"Estamos contentos porqué dadas las circunstancias ahora estamos en un momento bonito de la temporada y en una posición satisfactoria. lo cierto es que podríamos haber sacado más puntos y el único objetivo es quedar lo más arriba posible"

"Trabajar, ser solidarios y tener oficio. Sin todo esto no seríamos el Vilassar de Dalt. Esto muchos jugadores lo llevan dentro pero nosotros lo trabajamos para que se traslade al equipo"

"A Moha le decían que era un jugador que no iba a jugar porqué no llegaba al nivel.. Y mira.. El tiempo da y quita razones y me alegro mucho por él. Aquí él ya sabe que nosotros no regalamos nada y él se lo ha ganado todo a base de trabajo" 

 

Moha Touray, migcampista dins l’onze ideal de la jornada #1cat1

"Muchos me decían que no iba a jugar... y mira". 

"No me siento para nada titular, estoy cómodo y por suerte estoy disfrutando de muchos minutos, aunque sé que hay jugadores muy buenos en el equipo. Somos un equipo humilde, nadie se cree nada"

Del partit davant el Júpiter: "La clave fue el gol de Larbi, nos marcaron y nuestra reacción rápida fue muy importante"

 

La victoria del Juvenil ‘A’ amb Edu Sans (autor de dos gols)

“De moment intentarem acabar el que queda de primera volta amb victòries i després ja veurem que passa. Veig factible pujar a Preferent, amb molt de treball crec que es pota aconseguir l’ascens”. Sobre el seu retorn a casa: “El Vilassar m’està donant molta confiança, sóc de primer any, estic al Juvenil ‘A’, tenint molts minuts… Estic molt content”.

 

L’Escoleta  i l’Infantil ‘A’ analitzats per Emilio Gómez

Sobre els més petits: “Fue como un partido de rugby. Al principio los jugadores estaban nerviosos porqué era algo excepcional. Con el paso del tiempo acabaron disfrutando de un momento diferente. Fue divertido”

El bon moment de l’Infantil ‘A’ també va ser motiu d’entrevista: “A día de hoy matemáticamente la puntuación aún no nos da la salvación aunque muy mal se tiene que hacer para no conseguirlo. El planteamiento ha de ser el mismo que teníamos hasta día de hoy: divertirnos y aprender de manera significativa. Sobretodo aprender porqué creo que eso es lo que nos está haciendo disfrutar partido tras partido y ir sumando de tres en tres”.

 

Borja Bou ens parla de les victòries de l’Aleví i l’Infantil ‘B’

 Sobre l’Aleví ‘A’: “Comencem a creure que ja no és una casualitat que el CE Vilassar guanyi perquè ja portàvem temps donant una cara d’un Aleví de primera preparat per competir amb qualsevol equip. Aquesta setmana hem aconseguit la primera victòria fora de casa i seran 3 punts bons si ara guanyem a la Grama a casa”.

Borja Bou també parla de la seva nova aventura a l’Infantil ‘B’:  “Com tot repte l’agafo amb molta il·lusió perquè la feina del Toni i l’Alfonso la vull mantenir i, si puc, millorar-la. Considero que tenim un equip amb jugadors que poden tirar molt del grup i crec que tenim a un grup interessant per aconseguir ser campions”

 

Marc Reyes entrevistat per parlar del bon moment que viuen els seus Cadet ‘B’ i Benjamí ‘F’

 Sobre els cadets: “Creo que vamos a plantar más cara  a los de arriba y esperamos seguir con la mejoría tanto en los resultados como en el juego. Los dos, tanto Yuste como yo, estamos contentos con el equipo pero esperamos mucho más de nuestros jugadores, incluso para estar más arriba”

Marc Reyes parlava també dels seus Benjamins:  “Des del primer minuto rindieron a un gran nivel todos los jugadores. Me quedo con la entrega de todos porqué dieron el 100% y todos consiguieron hacer un buen partido. Ahora en los entrenos se trabaja de manera más regular y los resultados, aunque no se gane cada semana, lo cierto es que cada semana los partidos van a ser más competidos”.

 

Triple entrevista per parlar del Benjamí B-E: parlem amb l’entrenador Marc Delgado i amb els jugadors Marc Alonso i Hugo.

Marc Alonso: “Vaig jugar diumenge a Malgrat. Els dos primers quarts bé però després vam afluixar. Tot i això vam circular bé la pilota, vam tenir més ocasions que el Malgrat i vam guanyar. Quan acaba el partit el què pensem és que el més important és disfrutar i si avancem posicions doncs millor”

Marc Delgado: “ Al final del partit ens va costar trobar el joc col·lectiu dels primers instants. Però estem contents perquè vam estar intensos defensivament i això ens estava costant”

Hugo: “Vam circular molt be la pilota i gracies al treball col·lectiu vam guanyar. Vaig fer una assistència de gol i un gol. Vaig marxar molt content”

Marc Delgado: “Ens vam trobar una situació nova perquè el Pineda jugava amb 4 defenses al darrera. Vam aconseguir que els nens acabessin entenen com penetrar (obrint molt el camp) per aquella defensa i al final va anar molt bé”

 

Marc Gasulla entrevistat per parlar de les grans victòries del Benjamí A-C

El Benjamí ‘A’ guanyava 17-1 al Rocafonda: “Sabíem que era un partit per nosaltres però no ens podíem confiar perquè ells venien de tenir bons resultats. Vam sortir concentrats i en poca estona es va sentenciar el partit”

I el gran partit de la jornada es vivia a Malgrat de Mar: “Anàvem al camp d’un líder invicte, sabíem que seria molt complicat. El partit va ser molt disputat  però al descans l’eficàcia local els va permetre estar per davant en el marcador. A la segona part vam canviar el sistema de joc i vam anar cap amunt. I finalment van arribar els gols, l’últim d’ells en el tram final: una falta de Tarek. Es va viure un gran moment d’eufòria. Si no fallem ens jugarem la lliga aquí a casa davant l’Olímpic de Malgrat".

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode