Reportatge 1a volta 14/15 al futbol base

06.02.2015 00:11

Sergi González: "Anem camí d’aconseguir tots els objectius"

  • Entrevista a la coordinació esportiva al programa Fora de Joc
  • Repassem el tram inicial de temporada de totes les categories del club
  • Al web posem especial accent en l’Aleví 'D', Benjamí ‘A’ i Prebenjamí ‘B’

 

Sergi González era entrevistat en el darrer Fora de Joc i el coordinador era preguntat al voltant de la 1a volta al futbol base del club (tots els equips* començaran la 2a volta aquest proper cap de setmana). El coordinador afirmava que “no està sent un camí gens fàcil”. Això sí, Sergi González creu que van “camí d’aconseguir tots els objectius que ens plantejàvem a principi de temporada. Potser l’equip que està en una situació més complicada és l’Aleví ‘A’ però la última victòria ens deixa a 3 punts del Cabrils (un dels rivals directes) i per tant ens deixa a prop de sortir de la zona de descens”. Durant el programa el mateix Sergi ens parlava de totes i cadascuna de les categories:

*alguns equips ja havien iniciat la 2a volta en anteriors setmanes

 

Juvenils

“Tots dos estan força bé. En el cas del Juvenil ‘A’ està en ple creixement, cal pensar que està a 1a divisió amb jugadors pràcticament de primer any”

 

Cadets

“Els dos cadets estan a la zona alta però cap dels dos té massa a prop aconseguir un possible ascens però sí que estant competint, lluitant i en situació d’estar fins al final a la zona capdavantera”

 

Infantils

“Estem en una situació similar a la dels cadets. Amb un Infantil ‘A’ que està 4t classificat i amb un Infantil 'B' que està a la zona mitjana alta i deixant molt bones sensacions”. “En definitiva, en futbol 11 els objectius estan força encarats i no es patirà en cap de les categories”

 

Alevins

“A l’etapa aleví tenim a l’Aleví ‘A’ patint, els Alevins 'B-C' estan sortint poc a poc de la zona complicada i d’altres alevins com el 'D' ens estan sorprenent i donant grans alegries estant a la part alta de la taula i pot acabar sent un equip que pugi de categoria”

 

Benjamins

“El Benjamí ‘A’ està com un tret. Aquesta passada setmana vam guanyar a Vilassar de Mar, per mi un dels equips més forts de la categoria. Ara tenim al 2n classificat a 9 punts (Barberà Andalucia) i tot pinta molt bé. Amb el ‘B’ estic super content, estem 3rs classificats a 2a divisió i s’han de creure que són un gran equip per seguir progressant. D’altres benjamins com el ‘C’ estan patint, en aquest cas a la 2a divisió perquè són de 1r any però estan jugant molt bé a futbol i aquesta passada setmana van empatar 1-1 davant del Badalona”. 

 

Prebenjamins

“En aquesta etapa estem super contents. Estem treballant en blocs. Els de primer any és cert que pateixen quan s’enfronten amb equips de 2n any però la idea de jugar és una manera futbolística molt atractiva i és un procés que sempre requereix de paciència. El què sí que puc dir és que tenim equips com Damm, Sant Gabriel, Barça o Espanyol que estan setmana rere setmana a Vallmorena no sé si per gaudir de futbol o per emportar-se alguna de les nostres joies”

 

De cara a la segona volta

“Ara ve el tram final, el tram més complicat, on es decideixen les lligues, on es decideixen els ascensos, els descensos. Jo el que tinc molt clar es que tots els nostres equips, pels entrenadors que tenim, milloraran les prestacions de la primera volta i n’estic super convençut. I n’estic convençut perquè el treball té el seu fruït. L’objectiu de la coordinació en aquest segon tram es transmetre a tots els nostres entrenadors als que no els hi està anant del tot perfecte  que continuïn  treballant de la mateixa manera perquè els resultats  tard o d’hora acaben arribant. Això és el que hem de promoure: que els místers continuïn, que siguin forts i que gaudeixin perquè ara ve el més maco de la competició”

 

Aleví ‘D’, Benjamí ‘A’ i Prebenjamí ‘B’: tres equips que no frenen!

Durant aquesta primera part de la temporada al Fora de Joc hem pogut gaudir d’entrevistes molt especials parlant amb protagonistes de tots i cadascun dels equips. Però possiblement els equips que mai es cansen de voler ser protagonistes aquest any estan sent l’Aleví D, el Benjamí A i el Prebenjamí B. Tots tres equips estan aconseguint xifres record a les seves respectives lligues.

 

Andreu Galceran, entrenador de l’Aleví D,  afirmava al programa Fora de Joc que si volen pujar, "d’aquí a final de temporada no es pot punxar ja". 

El propi Andreu assegurava que “Els partits en què es podia punxar ja s’han donat. Jo ja els hi he dit als meus jugadors, que si volen ser campions el què toca és treballar molt, molt i molt. Primer intentant no encaixar gols, no perdent més partits i plantant-nos al partit de Llavaneres amb opcions”.

 

Per la seva banda Sergi González, míster del Benjamí A-B, assegurava als micròfons del Fora de Joc que “després d’acabar el darrer partit (victòria 5-0 davant el Vilassar de Mar) va reunir als seus benjamins a una rotllana al mig del camp per di’ls-hi que el que estan aconseguint no és gens fàcil, que la lliga de 1a divisió del grup 7 no és una lliga fàcil ni molt menys".

Sergi González insistia també afegint que “Aquest Benjamí ‘A’ competeix molt bé, entrena molt bé, surten a morir a cada partit, cada acció per ells és important. De seguir així, estem davant d’un equip campió”. Una informació que també reafirma un dels seus petits jugadors, Gerard Torras, qui en el darrer Fora de Joc deia que pot descriure al Benjamí ‘A’ com a un equip “intens i lluitador, el millor equip on he estat”. Un Gerard que a més també afegia que creu que estan guanyant molt perquè “als entrenaments i als partits sempre intentem donar el màxim”.

 

I finalment Emilio Gómez Pova, entrenador del Prebenjamí A-B, reconeixia al programa que les "xifres" espectaculars (tot guanyat) d’aquest prebe no són el més important sinó que “destaca que dins un lliga igualada” els seus tenen una vessant que va més enllà del resultat: per intentar entendre el què estan fent, entendre sobretot dins aquesta etapa que és important està separat del defensor, intentar percebre també l’espai  i el què és més important: gaudir. 

El mateix Emilio afegia que “Quan tot és positiu (resultats) és més fàcil que aprenguin els petits, ja que els jugadors veuen que allò que treballem durant els dimarts i els dijous té una transferència al cap de setmana”.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode