Reforços pel Primer Equip

14.12.2012 21:24

EL MERCAT D'HIVERN S'AVANÇA

· Mackay (Guineueta) i Cristóbal (Lloreda) són els dos últims fitxatges i ja podran debutar davant la Jonquera

· Pol Llovet (Premià de Mar) ja s’entrena amb l’equip i espera poder formalitzar la fitxa en els propers dies

· Aquests tres fitxatges s’uneixen als anteriors reforços: Loren i Juan Pedro.

El CEVilassar no s’adorm i vol reaccionar gràcies a la incorporació de nous jugadors a la plantilla. Fa unes setmanes entraven dins l’equip Loren i Juan Pedro, dos fitxatges que van contribuir, i molt, en aconseguir la primera victòria de la temporada al camp del Masnou. Ara els qui intentaran ajudar a l’equip són tres noves incorporacions més: Alexandre “Mackay”, Cristóbal León i Pol Llovet. Aquests dos primers jugadors, el primer procedent de la Guineueta i el segon del Lloreda, s’han incorporat en les darreres hores a l’equip verd i blanc i ja podran debutar aquest proper cap de setmana davant la Jonquera. Pel que fa al tercer, l’ex-Premià de Mar Pol Llovet ja s’entrena amb l’equip però encara restarà a l’espera de que es pugui formalitzar la fitxa en els propers dies (per tant no està encara disponible).

Després de les baixes que s’han anat succeint durant aquest primer tram de la temporada (amb moltes lesions, sancions i jugadors que ja no militen al CEV) el cos tècnic s’ha vist obligat a anar incorporant diferents jugadors a l’equip: Toni Martín, Albert Hospital, Loren i Juan Pedro havien estat els, fins ara, nouvinguts durant la competició. A aquests 4 jugadors s’hi van unir tres més, en aquest cas jugadors de la casa: Javier Estévez (Juvenil ‘A’), Bernat Gispert (Juvenil ‘B’) i Joan Egea (filial). Tota una sèrie de moviments als quals s’hi uneixen, ara, tres fitxatges en aquest “pre-mercat d’hivern”: Mackay, Cristóbal i Pol Llobet.

Mackay arriba de la Guineueta (2ª catalana)

Alexandre, més conegut com a "Mackay", arriba amb la intenció d’aportar qualitat i velocitat a la part ofensiva de l’equip. El jove jugador, de només 21 anys, es caracteritza per la seva facilitat de marxar dels rivals per banda i, sobretot, per la seva velocitat (fins i tot, en to de broma, algun company l’anomena “Velociraptor”). Dada curiosa, i segur que influent en la decisió del cos tècnic vilassarenc per incorporar a Mackay, és que aquest jugador ens va marcar dos gols en la temporada passada: un gol a Vallmorena i un altre al seu propi camp.

Cristóbal: un jugador amb experiència a 3a divisió

En quan a Cristóbal estem davant d’un jugador que procedeix del Lloreda (2ª catalana) però que en anys anteriors ha militat en categories importants com la 3ª divisió: passant per equips com el Rubí o el Premià de Mar. També va descobrir la categoria de Preferent i en aquella lliga va ser el pitxitxi del seu equip, el Ripollet. Amb només 25 anys la seva experiència ja és molt dilatada i, per tant, ajudarà molt a un equip vilassarenc caracteritzat per la seva baixa mitja d’edat. Cristóbal és un davanter molt fort, ràpid, tècnicament bo i amb molta presencia gràcies a la seva alçada. De ben segur que gaudirem del seu instint rematador i del seu gran xut.

Pol Llovet apunt de signar

Pel que fa a Pol Llovet, el jugador procedent del Premià de Mar, té el perfil d’extrem habilidós i ràpid. Un jugador acostumat a jugar per banda i a trepitjar la línia de cal en gairebé totes les seves accions. Al igual que Cristóbal també és un jugador amb molta potència i força. Pol Llovet s'entrena ja amb l'equip i en qüestió de dies s'acabarà oficialitzant la tramitació de la seva fitxa.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode