Reflexió sobre la Gran Jornada

04.04.2012 23:32

“GRAN JORNADA”, A MITGES

Ho titulàvem com a “Gran jornada” perquè alguns dels objectius a nivell esportiu de la temporada es veurien clarament afectats, per bo o per dolent, per alguns d’aquests partits del passat cap de setmana. I ara ens veiem obligats, un cop passats aquests partits, a reflexionar i afegir a la “Gran jornada” un “a mitges”, ja que hi ha resultats molt positius que contrasten amb d’altres negatius.

Primer equip, juvenils i aleví E van solventar molt eficaçment els seus importants compromisos. En el cas del Primer Equip es va aconseguir una victòria molt meritòria davant un dels rivals directes de la zona alta: el Lloreda (es va guanyar 3-0). En quan als juvenils tots dos es van fer amb els tres punts i, d’aquesta manera, s’apropen molt més als objectius. Pel que fa al Juvenil ‘A’, victòria per la mínima davant l’Olot (1-0) que deixa als nostres en una zona molt tranquil·la de la taula i amb una puntuació que s’apropa feliçment a la de la permanència virtual. Per contra, la situació no és tan bona pel Juvenil B, que encara està enganxat a la zona baixa de la taula malgrat la victòria a Montcada (1-3). Tot i això, aquests tres punts fan que els de Jep Jiménez avancin a la Juventus i surtin de la zona de descens. Finalment, dins les categories de formació l’Aleví E tenia un dels darrers partits de lliga més complicats del què li resta de calendari: els de Carles Barberan van guanyar a Cabrils (2-6) i d’aquesta manera estan a només 3 punts de proclamar-se campions de lliga (podria ser a la següent jornada, davant el Masnou).

Resultats positius que contrasten amb les llàgrimes i la decepció amb què van acabar els jugadors del Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’, després que tots dos equips perdessin (per la mínima) les seves particulars “finals”. El Cadet ‘A’ va caure al camp del Cirera per 2 gols a 1 i el Infantil ‘A’ va ser derrotat per una UE Vilassar de Mar reforçada amb jugadors de 1a divisió (1-0). Aquests resultats posen complicades les primeres posicions i per tant els ascensos directes. Però la bona temporada d’aquests dos equips, tant de Cadet ‘A’ com d’Infantil ‘A’, es podrien veure igualment recompensades amb els ascensos com a millors segons: tot dependrà del partit a Lloreda (en el cas dels cadets) i dels coeficients finals (en el cas dels infantils).

A tot això cal destacar el balanç positiu que es fa des del club en relació a la visita de l’Escola de Futbol Tukushi Japan Selection del passat diumenge: dos partits de futbol7 i, posteriorment, intercanvi de moments divertits entre els japonesos i els jugadors del nostre futbol base.

Podeu escoltar les reflexions d'interés de la Coordinació del CEV: a través del podcast del programa.