RECTA FINAL PRETEMPORADA

23.08.2012 13:49

JA ENCAREN EL TRAM FINAL DE LA PRETEMPORADA

• Descans aquest cap de setmana, Juvenil del CEV i Canyelles són els darrers compromisos abans de debutar en lliga davant el Mollet.
  • Dos juvenils debuten amb el Primer Equip en la seva primera setmana d'entrenaments: Jaume i Emsa van ser els escollits.

Després de la il·lusionant participació en Copa Catalunya i després de realitzar un bon paper en molts dels seus partits de pretemporada, els de Toni F.Corominas ja estant encarant la recta final d'aquesta pretemporada. El darrer partit dels vilassarencs va ser aquest passat dimecres 22 d'agost davant el Juvenil Nacional del CE Premià de Mar. El resultat, el de menys, va ser d'empat 1-1 davant els juvenils premianencs (els visitants es van avançar amb un gol d'Izar a la contra; per part del CEV el gol de l'empat va arribar abans del descans, amb un autèntic golàs per l'escaire de Cristian Martín). Cal destacar, d'aquest matx, una gran notícia com és la del debut de dos jugadors que formen part de la plantilla del Juvenil 'A' en aquesta temporada 12/13: és el cas de Jaume i Emsa (veure foto). Tots dos jugadors van disputar uns 20 minuts amb el Primer Equip en el segon temps, i tot després de només haver-se entrenat en 2 ocasions amb la seva resta de companys (van iniciar la pretemporada el passat dilluns).

En quan a les sensacions que es desprenen d'aquest partit, després de venir de la gran gesta davant l'Hospi, aquestes no van ser les més positives ja que el conjunt verd i blanc es va mostrar un pèl imprecís en moltes de les seves accions. Però l'equip, i això és ben cert, necessita uns dies de recuperació després de tot el desgast mental i físic que ha suportat en la darrera setmana. Així doncs, s'entèn que aquests dies siguin de transició cap a la darrera de les setmanes de pretemporada.

Els propers partits de preparació són els següents: CEVILASSAR JUVENIL 'A' (dimecres 29 d'agost) i Canyelles (diumenge 2 de setembre) (tots dos partits es jugaran al Mpal de Vallmorena i els horaris en principi seran a les 19'30h - podent arribar a ser mínimament modificats). Dos partits de pretemporada que serviran, juntament amb les sessions d'entrenament, per preparar el gran debut a la 1a Catalana: el diumenge 9 de setembre rebent la visita del Mollet.