Programa Ràdio - Jornada 19 i 20 març

22.03.2011 12:43

Avui és un dia d’aquells en què toca no deixar de somiar

Fer realitat els nostres somnis no està més lluny perquè haguem tingut una mala jornada. Amb tots vosaltres, la obra mestre dels THE CRANBERRIS: Dreams. Amb ella comencem el Fora de Joc d’aquesta setmana. I amb ella animem a seguir somiant a tota la família verd i blanca.

 Dissabte a la nit semblaven diluir-se totes les il·lusions per seguir marcant el camí que ens portarà a viure uns temps històrics en el nostre club. Algunes derrotes i empats en partits importants van tocar la moral dels nostres.

Però no hi ha temps per a lamentacions. Aquí a Vilassar ja portem masses anys lamentant-nos. Ara tot ha canviat.

Tenim nous objectius. Tenim una nova família que ens ajudarà a superar els mals moments. Tenim noves il·lusions. Tenim nous somnis.

I el millor de tot és que no cal tancar els ulls per somiar. Només cal acostar-se al camp qualsevol dia de la setmana. Només cal fixar-se en com es treballa el dia a dia. Aquest treball no sempre tindrà la seva recompensa a curt termini. Però us puc assegurar que el nostre somni està cada vegada més a prop: és qüestió de temps. El treball de l’entitat, la professionalitat dels coordinadors, la preparació dels entrenadors, i l’entrega dels jugadors. Tot està a l’ordre del dia. I després d’una jornada regular, aquests valors no han fet més que enfortir-se.

El nostre treball garantitzarà bons resultats. Però el més important són els vostres somnis: amb ells mai perdrem la il·lusió.

El camí de l’èxit passa pel fracàs. El camí de la felicitat passa per la tristesa. I pel camí, hem d’aprendre. Hem de fer-nos forts. La construcció d’aquest somni estarà molt treballada, però serà una experiència magnífica.

Serà maco, tant maco. I queda poc, tant poc...

 

(Editorial del FORA DE JOC d'aquest darrer dilluns 21 de març del 2010)