Primera sessió d’entrenament del Centre Esportiu Vilassar

01.08.2012 19:02

 

JA ESTAN AQUÍ!

  • Els entrenaments de pretemporada ja són una realitat
  • Els jugadors del Primer Equip ja han tornat a la feina després d’un mes i mig de vacances
  • Els fitxatges trepitgen la gespa de Vallmorena i vesteixen de verd i blanc

Al finalitzar una temporada l’inici de la següent sempre sembla quedar lluny. Però el temps passa volant i el Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar ja ha iniciat el nou curs 2012-2013. I no només és el pas prest del temps el què fa que ja tinguem aquí la pretemporada, sinó que el fet de participar dins la categoria de la Primera Catalana també en té part de culpa: cal començar a engegar motors molt abans perquè el debut en lliga és molt més matiner que no pas en d’altres categories inferiors. Així doncs, d’aquí fins al 8 de setembre els de Toni F. Corominas gaudiran d’un extens període de temps per tal de poder preparar el millor possible el primer partit de lliga davant el Mollet (el diumenge dia 9 de setembre). Fins a llavors caldrà suar molt per intentar arribar en plenitud de forma i iniciar la competició al màxim nivell.

Les primeres gotes de suor les van patir aquest passat dimarts dia 31 de juliol. Els jugadors van ser citats el dilluns per acabar de conèixer la planificació de la pretemporada i aquest dimarts ja es van calçar les botes per tornar a trepitjar la gespa de Vallmorena. Tanta inactivitat (un mes i mig aproximadament) podia preocupar molt al cos tècnic vilassarenc, però un cop finalitzada la primera sessió d’entrenament els tècnics van afirmar estar força sorpresos pel “bon estat de forma” de la gran majoria dels seus jugadors. Parlant clar: un altíssim percentatge de la plantilla ha fet els deures durant aquestes vacances futbolístiques i, d’aquesta manera, podran engegar aquesta "dura" pretemporada en bones condicions físiques.

D’aquest primer entrenament cal destacar la presència de les que seran “cares noves” d’aquesta temporada: Sergi Maymi, Cristian Martin, Angel Mula, Mendoza i Casillas (consultar reportatge fotogràfic). A aquests quatre fitxatges cal afegir les tres cares conegudes dels juvenils que estant formant part de la pretemporada del Primer Equip: Jose Muñoz, Sergi Mañanes i Raul González (aquest darrer, com podem observar en la fotografia, s'està entrenant al marge del grup degut a que encara es troba en procés de recuperació de la seva lesió al tormell).

Tots aquests jugadors s’han exercitat per primera vegada amb la resta del grup que la temporada anterior va aconseguir l’històric ascens a la Primera Catalana. Diferents detalls com els cops de mà, els somriures, les bromes, les xerrades, els grupets, etc. ens han deixat ben clar, ja des d’un inici, que la integració d’aquests jugadors nouvinguts serà del tot natural i agradable.

En quan a la sessió en sí, la seva durada va ser d’una hora i mitja aproximadament. Un entrenament en què els jugadors van realitzar un escalfament amb pilota que va precedir a un posterior treball de posada en marxa tant de petits exercicis de resistència com de força. Tots ells tenint, sempre, alguna que altre pinzellada de contacte amb l’esfèrica. Un aspecte essencial per tal de fer més agradable la pretemporada d’un equip al què genèticament li és necessari gaudir de la possessió de pilota per poder respirar.

Durant aquesta setmana es treballaran totes les tardes: dimecres, dijous i divendres. Tres dies d’intens entrenament per tal de poder arribar en les millors condicions possibles al primer partit de pretemporada davant el Mataró Juvenil de Divisió Honor (dissabte a les 19’00h a Vallmorena). Arribin com arribin a aquest primer assalt, del què no hi ha dubte és que dins aquest vestuari es torna a respirar ambient d’equip, ambient de grup unit, ambient d’il·lusió. Una il·lusió no només dipositada en el debut a la Primera Catalana sinó que també, perquè no, una il·lusió dipositada en seguir fent història i avançant en la Copa de Catalunya. I és que a cap jugador se li oblida que el proper dimecres 8 d’agost el CE Europa visitarà el Municipal de Vallmorena (19'30h). Un partit en el qual els homes entrenats per Toni F.Corominas s’esforçaran al màxim per passar de ronda; tot això tenint en compte que, malahoradament, es tractarà del segon partit de pretemporada i el nivell competitiu no serà el més adient per afrontar un encontre d'aquestes característiques.

 

*Podeu consultar l'àlbum fotogràfic d'aquesta primera sessió d'entrenament clicant en el següent enllaç

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode