Primer Equip - Recurs a la FCF

22.05.2011 21:33

ELS JUGADORS DEL CE VILASSAR CLAMEN JUSTÍCIA

 A l’inici del partit corresponent a la jornada 33 de lliga (1a Regional Grup 02), que ha enfrontat al Centre Esportiu Vilassar amb el CD Carmelo, i que ha finalitzat amb victòria còmode dels locals per 4 gols a  1, els jugadors verd i blancs han realitzat una assentada d’un minut en senyal de protesta pels fets succeïts en el darrer partit de lliga al camp del Equipo Ja. En aquell matx l’equip local va presentar una alineació indeguda, fet que vam denunciar el passat dimarts al Comitè de Competició, qui s’ha inhibit de la qüestió al desestimar els recursos presentats per la entitat maresmenca.

El Centre Esportiu Vilassar seguirà insistint i recolzant-se en les evidents proves que demostren tal fet. Ara el recurs s’ha presentat al Comitè d’Apel·lació (que podrà reproduir un vídeo sencer del partit) i si acaba sent necessari caldrà presentar-se davant el Tribunal Català de l’Esport.

El passat diumenge 15 de maig el CE Vilassar arribava al minut 96 de partit amb el 0-1 al marcador, com a líder de la categoria i, per tant, sabent que a falta de dues jornades tenia molt guanyat per aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Però una polèmica jugada (una de les moltes) al minut 97 d’afegit va donar-li l’empat a l’Equipo Ja i de retruc el liderat al Martinenc.

Després de tot plegat, després d’haver analitzat tot el succeït – motiu de reflexió per a totes parts- el Centre Esportiu Vilassar va decidir el passat dimarts (17 de maig) presentar un recurs davant la Federació Catalana de Futbol per tal d’impugnar el partit. El motiu era el fet que l’Equipo Ja havia presentat una alineació indeguda: fent jugar a un dels jugadors que restava sancionat per aquella jornada amb la fitxa d’un altre company del mateix equip. Aquesta circumstància queda del tot demostrada gràcies a fotografies i vídeos enregistrats durant aquell partit. De fet, el Departament de Comunicació del CEVILASSAR gaudeix, apart de imatges, d’un vídeo en què s’hi reprodueix la totalitat del partit (des dels instants previs fins a les darreres polèmiques celebracions de jugadors del Martinenc a la grada, un cop ja finalitzat el partit).

En aquest vídeo s’hi pot observar com durant tot el partit hi forma part del onze de l’Equipo Ja el jugador Marc Campa, qui en aquella jornada no podia jugar per sanció. Això es pot comprovar per les òbvies diferències de fisonomia entre el jugador present al terreny de joc (Marc Campa) i el què es va presentar fictíciament a les fitxes i a la corresponent acta del partit (Miguel Ramos Rueda).

A més de les diferències físiques, un altre tret que crida l’atenció és el dorsal del jugador sancionat: un dorsal que ha lluït en tots els partits de la temporada i del qual no es va voler desprendre en aquest matx (tot i jugar amb el nom d’un altre company).

A tot això s’hi ha de sumar no només la imatge (que si es congela queda realment molt ben retratat) sinó el so ambient del partit: i és que en moltes ocasions s’hi pot distingir, clarament, d’entre els molts sons que envolten a un matx, les paraules que fan referència al jugador en qüestió: ànims per part de la grada i instruccions dels seus companys i cos tècnic evidencien la presència del jugador sancionat sobre el terreny de joc. Després de presentar les diverses proves a un Comitè de Competició que s’ha desmarcat, l’entitat ha presentat i seguirà presentant (aquest divendres passat i aquest dilluns) un nou recurs davant el Comitè d’Apel·lació (a qui se li entrega el vídeo sencer del partit juntament amb un anàlisi exhaustiu d’aquesta prova). Si finalment aquest també s’inhibeix, l’entitat vilassarenca es veurà obligada a presentar un darrer recurs al Tribunal Català de l’Esport.

Tot plegat per reivindicar una competició basada en la justícia i les bones maneres. I és que creiem què cal respectar les normes del joc i el passat diumenge no es va fer. El Centre Esportiu Vilassar ha predicat amb l’exemple durant tota la temporada, exhibint un bon futbol i mantenint una apassionant lluita per l’ascens fins a la darrera jornada de lliga; i ara aquesta manera tant digna de representar el futbol pot quedar-se sense premi en part per culpa del joc brut. Per això hem decidit actuar, per això hem decidit fer aquesta assentada: perquè seguim somiant amb l’ascens i perquè creiem en la justícia de la Federació Catalana de Futbol. I mentre esperem, cal apuntar que tenim l’esperança de què qui s’encarregui d’impartir justícia no tancarà els ulls davant de tal realitat.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode