Primer Equip 6-0 CF Martorelles

27.02.2018 23:06

MOLT MÉS QUE LÍDERS!

• El Primer Equip superava 6-0 al Martorelles i amplia distancies respecte rivals directes per l'ascens

El Primer Equip segueix demostrant perquè és el líder de la lliga i ho fa tingui el rival que tingui al davant. En aquesta ocasió ha estat en front d’un Martorelles que ens havia guanyat a la primera volta. A priori doncs, semblava que el partit era molt complicat. Malgrat això, la gana de l’equip combinada amb la efectivitat ofensiva i serietat en defensa han propiciat viure una nova golejada.

La setmana passada la víctima era l’Ametlla i aquest dissabte els nostres han passat per sobre del Martorelles. Ja en els primers minuts els de Miki Corominas s’avançaven en el marcador gràcies a un gol de murri de Saya (1-0). Abans del descans, Dani era qui tornava a fer mal amb un gran xut des de la frontal (2-0). A la represa més del mateix: amb una intensitat i amb una ambició d’equip que vol ser campió, els verd i blancs han enpetitit a un Martorelles que ha anat rebent un gol rere un altre. A la segona part els gols han estat obra de Dani (que ha signat un hattrick), Sayago (doblet) i Uri Boldú.

Amb aquesta victòria el Primer Equip del CEV segueix líder amb una diferència de +12pts respecte el AtMasnou (juga diumenge). Els més perjudicats en aquestes darreres jornades han estat l’Ametlla (a 12 punts) i el propi Martorelles (a 16 punts). CONSULTA CLASSIFICACIÓ